Dódity Gabriella

Frakcióvezető

Hírek

Dátum:
2021.07.21.

Saját fogászatuk lett az Illatos úti kutyuknak!

Tovább
2021.07.16.

Be nem tartott ígéretek – testületi ülést tartott a kispesti önkormányzat

A kedvező járványügyi adatoknak köszönhetően, hosszú kényszerszünetet követően tartotta meg képviselő-testületi ülését a kispesti önkormányzat. Az ülésen szóba került a Zrínyi utcai beruházás sok vitát kiváltott ügye, az elhatalmasodott kátyúhelyzet, illetve számos, a balliberális kerületi képviselők által be nem tartott ígéret is.
Tovább
2021.07.13.

Vajon hosszú távon is élvezhetjük a pesterzsébeti fürdő adta örömöket?

Az országos viszonylatban is kiemelkedő értéket képviselő Pesterzsébeti Sós-jódos Gyógy- és Strandfürdő szinte romjaiból épült újjá Tarlós István, Budapest korábbi főpolgármesterének idejében, az ő és az ügy jó néhány támogatójának kitartó munkája nyomán. Ugyanakkor a tény, miszerint ezt az örökséget is átvette a Karácsony Gergely vezette Fővárosi Önkormányzat és annak cége, a fürdő üzemeltetésért felelős Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt., joggal adhat okot az aggodalomra.
Tovább
2021.07.08.

Még idén megérkezik a digitális mammográf készülék Kispestre!

Tovább
2021.07.03.

Cammogó lakásügyek

Lakás, lakás, lakás – így kezdte lakásügyi bizottság egyik ülésén a hozzászólását az önkormányzat szociális intézményének vezetője, amely a családok átmeneti otthonát is üzemelteti. Ugyan nem kötelező feladatellátás az önkormányzati bérlakásrendszer üzemeltetése, ha már több száz ingatlana van az önkormányzatnak, illene ezt is jól csinálni – summázta a helyzetet már nem egy alkalommal a kispesti Fidesz-KDNP frakció. Lakásügyekben egyelőre azonban nehézkes az előrehaladás, többen várnának segítséget az önkormányzattól, de az ügyek indokolatlanul lassan haladnak.
Tovább

Polgármesteri Program


Csapatom

Írjon nekünk!

=