Dódity Gabriella

Frakcióvezető

Hírek

Dátum:
2021.04.08.

Felújítják a Kossuth téren életveszélyessé vált épületet

Éveken át üresen állt és a végsőkig lepusztult a Kossuth téren álló, egykor impozáns önkormányzati ingatlan. Az épületet még 2019-ben vásárolta meg két magánszemély, akik elkezdték felújítani azt. Egyelőre nem dőlt még el, szállodát vagy lakásokat alakítanak ki benne.
Tovább
2021.04.08.

Nyitnak az üzletek, elértük 2,5 millió beoltott személyt

Húsvétkor sem állt le a kormány az oltások beadásával, ezért kedden beadták a két és fél milliomodik vakcinát is, ami azt jelenti, hogy az ország negyede védettséget szerzett a koronavírussal szemben. Orbán Viktor miniszterelnök bejelentette: lassan újraindul az ország, első lépésként az üzletek nyitnak ki és újra igénybe lehet venni a szolgáltatásokat.
Tovább
2021.04.07.

Mondja el véleményét a Kispestet is érintő vasúti fejlesztésről

Április 15-ig ön is beleszólhat a lajosmizsei vasútvonal kormányzati fejlesztésébe, amely több tízezer ember mindennapi életére lesz hatással. A beérkezett válaszokat átadják a tervezőknek, hogy ezzel is segítsék a munkájukat. Kispesten két megállót érint majd a beruházás, és két új, Méta utcai és Temesvár utcai megálló létesítéséről is elmondhatjuk a véleményünket, amely Kispest Kertvárost kötné össze a Nyugati pályaudvarral. A fejlesztés előnye lehet a szinteltolásos vasúti átjáró megvalósítása az Üllői úton és az Ady Endre úton is, amelynek köszönhetően megszűnhet majd a sorompónál a sorbanállás.
Tovább
2021.04.06.

Szeretné, ha a lajosmizsei vonat megállna a Kertvárosban, a Méta utcánál és a Temesvár utcánál is?

Tovább
2021.04.06.

Javaslatunkra Vakcina-taxi indult az időseknek!

Tovább

Polgármesteri Program


Csapatom

Írjon nekünk!

=