Dódity Gabriella

Kispesti frakcióvezető

Hírek

Dátum:
2017.11.15.

Megújult a kispesti Vöröskereszt nappali melegedője

A Kispesti Vöröskereszt vizesblokkjának és nappali melegedőjének felújítását támogatta az önkormányzat. Fontos, hogy minél több hajlék nélkül maradt embertársunk biztos menedéket találjon a hideg idő beálltával. Ezen a bázison 19 férőhellyel fogadják a fedél nélkülieket.
Tovább
2017.11.13.

Végre megújult a Berzsenyi utcai orvosi rendelő

Bár elég sokáig tartott, de végre szép új külsőt is kapott a Berzsenyi utcai orvosi rendelő! A felújítást még tavaly augusztusban kezdte el az önkormányzat. Örülök, hogy kérésemre a fekete korlátot vidám kékre újramázolták, a kerékpártárolótól sehova nem vezető utat rávezették a járdára, és a környezetet is nagyjából rendezték. Bár a kivágott fenyőfa nem tudom, kinek volt útban... Már csak a zöld részt kellene rendezni, mert nagyon sok koszt behordanak a rendelőbe azok, akik a füves részen át levágják az utat, ezért kis kerítés és kutyaürülék-gyűjtő kihelyezésére tettem ma javaslatot. A szeptemberi és a mostani képeken jól látszik a különbség!
Tovább
2017.11.10.

1 milliárdos hitelt vesz fel az önkormányzat

Újabb egymilliárd forint hitelre szorul az önkormányzat, annak ellenére, hogy 2013-ban 1,8 milliárd forint hitelt vállalt át az állam Kispesttől. Dódity Gabriella (Fidesz-KDNP) fejlesztéspolitikai tanácsnok javaslatot tesz a legfontosabb munkák elvégzésére Gajda Péter polgármesternek.
Tovább
2017.11.10.

Novemberben jön a nyugdíjemelés, decemberben az Erzsébet-utalvány!

Három különböző formában kapnak plusz pénzt idén novemberben és decemberben a nyugdíjasok. Novemberben nyugdíjkorrekció és nyugdíjprémium, decemberben pedig ismét Erzsébet-utalvány érkezik.
Tovább
2017.11.10.

Ígéretek földje

Modern városközpontot, szórakoztató centrumot és sportcsarnokot is ígértek már a kispestieknek, de helyette bozót, gaz és elhagyatott telkek maradtak a kerület lakóinak. Kispest három legforgalmasabb pontján, a KÖKI-n, a Határ úton és a Kossuth téren is található egy-egy szégyenfolt, amelyekre az elmúlt 15 évben nem talált senki megoldást.
Tovább

Polgármesteri Program


Csapatom

Írjon nekünk!

=