Dódity Gabriella

Kispesti frakcióvezető

Hírek

Dátum:
2017.09.14.

Újabb húsz évre eladósítja Kispestet a baloldal

Az állam már közel két milliárd forint tartozást vállalt át a kerülettől 2013-ban, most azonban ismét egymilliárd forint hitel felvételére készül a baloldali többségű városvezetés. A Fidesz-KDNP frakció szerint az újabb eladósítás helyett felelős gazdálkodásra lenne szükség, és nem támogatták a hitel felvételét.
Tovább
2017.09.14.

Számonkérték Gajdát a szülők

Háborognak a szülők a Berzsenyi utcai vizes játszótér építése kapcsán, mert szerintük az erre fordított összeget az éppen a szomszédságában található Puskás Ferenc Általános Iskola balesetveszélyes udvarának a felújítására kellett volna költenie az önkormányzatnak. Ezt Gajda Péter (MSZP) évekig csak ígérgette a szülőknek, érdemben mégsem lépett semmit.
Tovább
2017.09.14.

Az áldozatokra emlékeznünk kell!

Csendes főhajtás mellett egy-egy szál virág elhelyezésével emlékezett a Kispesti Fidesz, valamint a Kispesti Társaskör Egyesület az idén átadott Málenkij robot emlékmű előtt a Totalitárius diktatúrák áldozatainak európai emléknapja alkalmából. Az emlékezés virágait a Himnusz, illetve a Szózat eléneklése után elhelyezte dr. György István, Budapest kormánymegbízottja és Földesi Gyula, a Fidesz Kispest-Pesterzsébet választókerületi elnöke, valamint Dódity Gabriella, a Kispesti Fidesz elnöke is.
Tovább
2017.09.14.

Megnyílt a Kossuth téri parkoló és sportpálya

Fővárosi támogatással készült el a Kossuth téri piac mögötti parkoló, sportpálya és közösségi tér, amelyet a napokban adott át az önkormányzat. A munkálatok tavasszal kezdődtek meg, mostanra a kátyús, elhanyagolt parkoló helyén egy modern, 150 férőhelyes parkoló fogadja a piacra látogatókat.
Tovább
2017.09.11.

Hűségesküt is tettek a gazdik

Igazán kegyes volt az időjárás az V. Örökbefogadott Állatok Napján, hiszen, amíg Budapest több pontján is szakadt az eső, az Allee melletti Kőrösy sétányon egy csepp sem áztatta a közel ezer gazdit vagy éppen leendő gazdit, illetve több száz kutyát, akik részt vettek az eseményen. Az állatbarát Allee Bevásárlóközpont és a Fővárosi Önkormányzati Rendészeti Igazgatóság Állategészségügyi Szolgálata Illatos úti telepét segítő Doktorok az Állatokért Állategészségügyi Alapítvány (DOKTA) rendezvényének célja az volt, hogy ösztönözzék az örökbefogadást és felhívják a figyelmet a felelős állattartásra.
Tovább

Polgármesteri Program


Csapatom

Írjon nekünk!

=