Dódity Gabriella

Polgármesterjelölt

2024.06.05.

Kettő híján ezek vagyunk mi, a kispesti Fidesz-KDNP képviselőjelöltjei.

Amilyen vidámak vagyunk ezen a képen, ugyanolyan elszántan és komolyan dolgozunk otthonunkért, Kispestért évek, évtizedek óta a balos többséggel szemben.
 
A kispestiek nem is tudják, mennyi mindent javasoltunk, amit lesöpört az asztalról, majd saját ötletként megvalósított a baloldal. 
Azt sem tudják, a nyilvánosság erejével, ahogy sokan mondják, a “mocskolódással” mennyi mindent megmentettünk a kerületnek, vagy mennyi mindent tettünk jobbá azzal.
 
Sok óvoda és bölcsőde így újult meg, mi javasoltuk például sok lakótelepi kis park megújítását, a térfigyelő kamerarendszer bővítését, vagy az ovisport pályàk építését is.
Nem túlzás, ha nem vagyunk, nincs új wekerlei kispiac, hiszen a balos városvezetés nem akart pályázni a megújításra. Mi kezdeményeztük a Kossuth téri piac terveinek elkészítését is.
Mi kezdeményeztük, hogy kerüljön új helyre a Helytörténeti Gyűjtemény, kezdeményeztük a parkolás és a vízelvezetési problémák rendezését, utóbbiakat sikertelenül.
De mi mentettük meg a Karton utcai játszóteret, vagy a Kaszinó kertjét is az eladástól, és így került vissza Kispesthez a kertváros mögötti rekreációs rész is Mr. Negyven Százalék ügyvédjétől. Mindegyik helyen társasház épült volna…
Hosszú lenne folytatni a sort.
Most vasárnap önkormányzati választás is lesz. Arra kérjük a kispestieket, adjanak végre Kispestnek egy új esélyt arra, hogy rendezett, és minden értelemben tiszta kerületté váljunk. Meg fogjuk szolgálni a bizalmat!
 
Számítunk Önökre június 9-én!
 
undefined
 

Polgármesteri Program


Csapatom

Írjon nekünk!

=