Dódity Gabriella

Polgármesterjelölt

2024.05.23.

Új, digitális mammográf segíti a kispesti hölgyek vizsgálatát! - videó

Korszerű, digitális gépre cserélte a kormány a Kispesti Egészségügyi Intézet régi, elavult technológiájú kazettás vizsgálóját. Az új mammográf sokkal jobb minőségű felvételeket készít, így nagyban segíti a pontos diagnózis felállítását.
 
Budapest-szerte Kispest volt az egyetlen, ahol régi, mára már elavult gép fogadta a további kivizsgálásra ide irányított kerületi hölgyeket. A gépet Kispest Önkormányzatának kellett volna megvásárolnia, mert ő a fenntartója az egészségügyi intézetnek. Mivel nem tette, kezdeményezésemre a kormány segített; hálás köszönet ezért dr. Rétvári Bence miniszterhelyettesnek!
 
Nem ez az egyetlen, amiben a kormány támogatja Kispestet. Nemrég az intézmény legfelső emeletén egynapos sebészetet alakítottak ki egymilliárd forintos kormányzati forrásból. Mindez azért is segítség nekünk, kispestieknek, mert így a kisebb szemészeti, nőgyógyászati műtéteket elvégzik itt helyben, nem kell ezekért másik kerületben lévő kórházba utaznunk.
 
Fontos a kispestiek egészségügyi ellátása, képviselőtársaimmal ezen is dolgozunk a jövőben is! Köszönöm mindenkinek, aki segítette a megvalósulást, köszönöm dr. Kumin Marianna főigazgató asszony munkáját is.
 
Erről készült videókat ITT tudja megtekinteni.
 
undefined
 
További képek és forrás: facebook.com/doditygabriella

Polgármesteri Program


Csapatom

Írjon nekünk!

=