Dódity Gabriella

Polgármesterjelölt

2024.04.07.

Kutyaügyek

Húsz új kutyapiszok-gyűjtő edényt szerel fel a Közpark Kft. Minderre azt követően került sor, hogy Dódity Gabriella fővárosi képviselő közösségi oldalán egy vicces posztban kért segítséget a kispestiektől, hogy hová tegye a kutyagumit, ha nincs ürülékgyűjtő.

A gyűjtők közül az elsőt a Nádasdy utca és Fő utca kereszteződéséhez telepítették. A többi helyét a lakossági igényekhez igazodva határozták meg, az interneten lehetett helyszíneket javasolni. A modern gyűjtőkhöz zacskó is jár, ezeket hetente kétszer pótolják. Bízunk benne, ezek a helyükön maradnak, mert általános tapasztalat, hogy az egész tekercset elviszik, így a gazdik csak a saját maguknál hordott zacskókra számíthatnak.

Hiánypótló a kukák felszerelése, Kispesten ugyanis több városrészben általános jelenség, hogy nincs elég kutyaürülék gyűjtő, de ugyanez igaz az általános szemetes edényekre is. A kutyafuttatók szinte mindegyikére ráférne a felújítás, ha már állatbarát kerület Kispest, bízunk benne, ezekre is sor kerül hamarosan.

undefined

forrás: kispest.info

Polgármesteri Program


Csapatom

Írjon nekünk!

=