Dódity Gabriella

Fővárosi képviselő

2023.12.09.

Zenés meglepetés a családsegítőben

Hagyományaihoz hűen idén is ajándékokkal kedveskedtek a kispesti polgári oldal önkormányzati képviselői a családsegítő és gyerekek átmeneti otthona szakemberei által kiválasztott 50 kispesti gyereknek. Idén a Mikulás is velük tartott, és a kispesti származású zenész, Éliás Gyula Jr. is énekelt a gyerekeknek.

Az elmaradhatatlan Mikulás csomagban csokoládék mellett írószerek és kisebb játékok is voltak a csomagban. A legédesebb meglepetés pedig kétség kívül az a hatalmas csokitorta volt, amelyet a hasonló kezdeményezésekben élen járó Édeském cukrászda ajánlott fel a gyerkőcöknek. 

undefined

- Kilenc éve minden évben megszervezzük ezt a Mikulás estet, a kollégáimmal napokig készülünk, elmaradhatatlan év végi programunk már ez. Az idei kicsit más, mert eddig minden gyereknek névre szóló ajándékcsomagot készítettünk. Most az egyediség elmaradt, de a hatalmas torta és az igazi Mikulás kárpótolta a gyerekeket, és a vidámság is, hiszen a kispesti származású Éliás Gyula csodás éneke jó hangulatot varázsolt. Jó néhány gyerekkel évről-évre találkozunk, jó látni, hogy a kispesti szakemberek kiválóan törődnek velük. Minket pedig a gyerkőcök mosolya erősít meg mindig abban, hogy várják a mi Mikulásunkat is – mondta lapunknak Dódity Gabriella önkormányzati képviselő, aki külön hálás Fekete Márk, Vidra Zoltán, Lazányi Ferenc, Song Simon és Ékes Gábor képviselőtársainak, hogy minden évben a költségtérítésükből erre a nemes célra is vásárolnak. undefined

undefined

undefinedundefined

undefined

forrás:kispest.info

Polgármesteri Program


Csapatom

Írjon nekünk!

=