Dódity Gabriella

Polgármesterjelölt

2023.10.09.

Balesetveszélyes járdaszakasz: 10 éve nézi az önkormányzat, de nem tesz semmit

Lassan tíz éve megoldatlan a Nádasdy utca 70. előtti járdaszakasz rossz állapota. Évekig repedezett és tört, aztán be is szakadt idén nyáron. A baloldali vezetésű önkormányzat azóta nézi, nem zavarja őket, hogy a járókelők össze-vissza bukdácsolnak.

undefined

Dódity Gabriella, fővárosi képviselő hívta fel a figyelmet közösségi oldalán az áldatlan állapotokra. Akkor derült ki a Közpark Kft. vezetője elmondásából, hogy a „Nádasdy 70. számnál lakó család szabálytalan bekötései miatt mosta alá a víz a járdát”. Szerinte ezért szakadt az be és ezért kerülgetik hónapok óta a járókelők az elkerített részt. Ugyanakkor joggal merül fel a kérdés, hogy miért nem csináltatta meg az önkormányzat azonnal, miért hagyta beszakadva, akadályozva ezzel a járdán való közlekedést. Másik probléma, hogy már 2017-ben borzasztó állapotban volt ez a szakasz, már akkor feltöredezett a beton és azóta folyamatosan balesetveszélyes volt a Nádasdy 70. Még a jarokelo.hu-n is szóvá tették anno a problémát, a lakosság is jelezte többször, de mindig elmaradt az önkormányzati intézkedés…

A probléma egyébként nem ismeretlen Kispesten, a járdák botrányos állapotban vannak a kerület egyes helyein, jellemzően a kertvárosban.

forrás:kispest.info

Polgármesteri Program


Csapatom

Írjon nekünk!

=