Dódity Gabriella

Fővárosi képviselő

2023.03.07.

„Meddig akarja szívatni az autósokat Karácsony Gergely?”

"Karácsony Gergelyről tudjuk, hogy képes egyeztetések és szakmai felmérések nélkül elfogadni a hangos kisebbség javaslatait, nehogy most is ezt tegye" – írta közleményében a Fidesz-KDNP fővárosi Képviselőcsoportja azt követően, hogy számos, a baloldalhoz köthető civil szervezet nyílt levélben kérte a főpolgármestert, hogy a 3-as metró felújítása után se adja vissza a pótlóbuszoknak kialakított buszsávokat.

„Méhlegelők a gépkocsisávokba? Meddig akarja szívatni az autósokat Karácsony Gergely?” – tette fel a kérdést a Fidesz-KDNP fővárosi Képviselőcsoportja. Közleményükben megírták: Nyílt levélben üzent számos, a baloldalhoz köthető civil szervezet a főpolgármesternek, hogy a 3-as metró felújítása után se adja vissza a pótlóbuszoknak kialakított buszsávot az autósoknak, mert attól sokkal zöldebb lenne a főváros.

Azt állítják, a most lezárt sávok nem okoznak dugókat, ami a kormánypárti képviselőcsoport szerint nettó hazugság. „Elég csak bármelyik reggel vagy délután megnézni a helyszíneket: ember legyen a talpán, aki kibírja a kipufogófüstben! A Bajcsy-Zsilinszky úton a kígyózó autósor lépésben is alig tud araszolni” – írták közleményükben, emlékeztetve arra, hogy Karácsony Gergelyről tudják, hogy képes egyeztetések és szakmai felmérések nélkül elfogadni a hangos kisebbség javaslatait, nehogy most is ezt tegye.

„Főpolgármester úr, vegye végre figyelembe, hogy Budapesten időnként gépkocsival közlekedő emberek is élnek, akik olykor-olykor közlekednének, és nem a felesleges dugóban töltenék az idejüket!" – hangsúlyozták.

undefined

forrás:kispest.info

Polgármesteri Program


Csapatom

Írjon nekünk!

=