Dódity Gabriella

Fővárosi képviselő

2023.03.02.

Siralmas látványt nyújt az egykori fallabdaterem épülete

Látszólag cseppet sem zavarja a telektulajdonos, Karácsony Gergely vezette fővárost, milyen áldatlan állapotok uralkodnak Kispesten, az Üllői úton, ahol az egykoron szebb napokat látott épületegyüttes „áll”. Dódity Gabriella Facebook-oldalán a többi közt megírta, a teljes bontáshoz további 4,3 millió forintra lenne szükség.

„Vajon Karácsony Gergelyt érdekli, hogy a főváros területe így néz ki Kispesten, az Üllői út mentén?” – tette fel költőinek szánt kérdését közösségi oldalán Dódity Gabriella. A Fidesz-KDNP-s fővárosi képviselő posztjában több fotóval is szemléltette, hogyan is néz ki most az egykori fallabdatermet is magában foglaló épületegyüttes, amelyet jó ideje Kispest egyik szégyenfoltjaként emleget a közvélemény. A látvány siralmas: az egykor szebb napokat látott épületek félig lebontva, bedeszkázott ablakokkal, összefirkálva csúfoskodnak mind a mai napig.

Emlékezetes, a telektulajdonos fővárosnak december 31-ig el kellett volna bontania az évek óta üresen álló épületegyüttest, amennyiben a bontási munkáltokra elég lett volna 15 millió forint. Nem volt elég. A kormánypárti politikus bejegyzésében megírta, Kispest időközben saját költségén elhárította az életveszélyt, a sittet és a téglákat elhordták, a teljes bontáshoz azonban további 4,3 millió forintra lenne szükség.

„Szerintetek érdemes a főpolgármesternél újra próbálkoznom? Írjak egy újabb előterjesztést, vagy ne vesződjek vele?” – írta, utalva arra, hogy korábban hiába adott be a Fővárosi Közgyűlésen előterjesztést, hogy fizesse ki a főváros a bontás költségét, hiszen az ő területén állnak az ingatlanok, azt lesöpörték az asztalról.

undefined

forrás:kispest.info

Polgármesteri Program


Csapatom

Írjon nekünk!

=