Dódity Gabriella

Fővárosi képviselő

2023.02.02.

„És akkor ismét a fehér poros ügy…”

„A Kúria hatályon kívül helyezte az engem rágalmazás bűncselekményének elkövetésében bűnösnek kimondó jogerős bírósági ítéletet. Szóval folyt. köv…” – írta közösségi oldalán Dódity Gabriella, aki közel másfél évvel ezelőtt támadta meg a Lackner-ügyben meghozott, általa abszurdnak nevezett ítéletet.

“Nem volt fehér poros az orra, és nem volt két csík között. És egyébként sem ő van a felvételeken. Én meg trolibusz vagyok. Megyek, megkeresem az áramszedőmet” – így reagált Dódity Gabriella 2021 novemberében arra, hogy a Fővárosi Törvényszék helyben hagyta a rá első fokon, bő fél évvel korábban kiszabott büntetést. A kormánypárti politikus, akit a másodfokon eljáró bíróság a perköltség megfizetésére kötelezett, abszurdnak tartotta az ítéletet, ezért a Kúrián támadta meg a döntést.  

A kispesti Fidesz-KDNP akkori frakcióvezetője – jelenleg kormánypárti fővárosi képviselő – két évvel korábban, egy Facebook-posztban fehér poros orrokat emlegetve arra utalt, hogy Lackner Csaba kábítószerezett. Az akkori kispesti MSZP-s önkormányzati képviselő beperelte őt, mivel szerinte a frakcióvezető megsértette a becsületét.

Olvasta már? 

Lackner szerint csak rágalom, hogy drogozik 

Emlékezetes: 2019 őszén láttak napvilágot azok a képi- és hangfelvételek, amelyeken Lackner Csaba akkori kispesti MSZP-s önkormányzati képviselő több tíz órán át részletezte a baloldali vezetésű kerületben zajló korrupciógyanús folyamatokat. A képi felvételeken látható, hogy fehér port szárítgat, majd csíkokba rendez, azonban a mai napig tagadja, hogy ő szerepel a felvételen.

undefined

forrás:kispest.info

Polgármesteri Program


Csapatom

Írjon nekünk!

=