Dódity Gabriella

Fővárosi képviselő

2023.01.18.

Még mindig itt csúfoskodik a kispesti szégyenfoltként emlegetett épületegyüttes

Nem volt elég a bontási munkálatokra szánt 15 millió forint, ezért mind a mai napig nem tűntette el a telektulajdonos főváros az évek óta drogosok és hajléktalanok lakta kispesti, Üllői úti épületegyüttest. „Mi meg tovább nézhetjük ezt, ami amúgy egyre szebb, mert közben ugye véletlenül le is égett. Kispest. Jó'vanazúgy” – fogalmazott az ügy kapcsán Dódity Gabriella Facebook-bejegyzésében.

„Fővárosi terület Kispesten, az Üllői úton...pedig már mennyire örültünk, hogy végre eltűnik… A kispesti képviselő-testület döntése értelmében az évek óta üresen álló fallabda terem épületét december 31-ig el kellett volna bontani, amennyiben a bontási munkáltokra elég a 15 millió forint. Nem volt elég....” – írta közösségi oldalán Dódity Gabriella.

A kormánypárti fővárosi képviselő emlékezetett rá: hiába adott be a Fővárosi Közgyűlésen előterjesztést, hogy fizesse ki a főváros a bontás költségét, hiszen az ő területén állnak az ingatlanok, azt lesöpörték az asztalról. „Mi meg tovább nézhetjük ezt, ami amúgy egyre szebb, mert közben ugye véletlenül le is égett. Kispest. Jó'vanazúgy” – fogalmazott bejegyzésében a politikus.

Emlékezetes: még tavaly októberben adtunk hírt arról, hogy a tervek szerint a telektulajdonos, a Karácsony Gergelyvezette fővárosi önkormányzat a 2022-es év végéig, a kispesti önkormányzat és a kispestiek pénzén lebontja azt az évek óta elhagyatott, drogosok és hajléktalanok lakta Üllői úti épületegyüttest, amelynek része az egykori fallabdaterem is. Az épület nagy része – ahogy azt a fotók is mutatják – ezzel szemben még most is áll.

 undefined

Fotók: facebook.com

Olvasta már? 

Mi lesz Kispest egyik legsötétebb szégyenfoltjának sorsa? Kattintson a részletekért! 

forrás:kispest.info

Polgármesteri Program


Csapatom

Írjon nekünk!

=