Dódity Gabriella

Fővárosi képviselő

2022.12.08.

Meglepetések karácsonyra: ajándékozott a Fidesz-KDNP

A korábbi évekhez hasonlóan idén is 51 nehezebb helyzetben lévő kispesti gyereknek készült egyedi, sok esetben saját kívánságukat is rejtő ajándékcsomagokkal a kispesti Fidesz-KDNP, ezen felül 26 családot leptek meg tartós élelmiszercsomaggal az ünnepek előtt. A megajándékozottak körét a Kispesti Szociális és Szolgáltató Centrum munkatársai, a családsegítők állították össze.

Elvitathatatlan, hogy a családban, meghitten töltött karácsony feltölti az embert, vannak azonban sajnos olyanok – családok, gyermekek –, akik élethelyzetükből vagy családi körülményeikből adódóan nehezebb helyzetben vannak. Immár hetedik éve, hogy kis figyelmességgel az ő ünnepüket varázsolják picit szebbé a kormánypárti képviselők, akik a játékok mellett élelmiszercsomagokat is adományoztak, amelyek tartalmát a kezdeményezést évek óta segítő CBA Remíz közreműködésével szerezték be és állították össze.

undefined

– Évről-évre feltölt minket is, mi talán még többet kapunk ettől a meglepetéstől, mint a megajándékozottak. Bevallom, nem egyszer lett könnyes a szemem, amikor egy-egy gyermek megölelt minket, vagy egy-egy szülő csendesen megszorította a kezünket. Az pedig tényleg a világon a legjobb, ha az ember olyan csapatban dolgozhat, ahol évek óta természetes mindez – mondta Dódity Gabriella fővárosi képviselő, ötletgazda, utalva arra, mennyire hálás a kispesti képviselőtársainak, Lazányi Ferencnek, Ékes Gábornak, Fekete Márknak, Song Simonnak és Vidra Zoltánnak, akik egy emberként állnak a kezdeményezés élére; vásárolnak, csomagolnak, készülnek tiszta szívvel. Köszönettel tartozik továbbá Fehér Marcellának, az önkormányzat Várospolitikai, Városüzemeltetési és Rendészeti Bizottsága tagjának is, aki a többiekhez hasonló lelkesedéssel vett részt az akcióban.

undefined

– A család a társadalom alappillére, legfontosabb egysége, ezért sem szabad megfeledkeznünk azokról, akiknél pici figyelmesség jól jön. Képviselőként úgy gondolom, ez is a munkánk része – emberségből figyelni a körülöttünk élőkre.

undefined

undefined

undefined

undefined

forrás:kispest.info

Polgármesteri Program


Csapatom

Írjon nekünk!

=