Dódity Gabriella

Fővárosi képviselő

2022.12.02.

Karácsony Gergelynek üzenem...

Karácsony Gergelynek üzenem: vegye napirendre az állatvédelmi előterjesztésemet, amelyet lesöpört az asztalról, és segítek, elmesélem, milyen is a valós, nem cukiskodásból megígért állatbarát Budapest!
 
A főváros gyepmesteri telepéről nem kipaterolni, kiűzni kell a szerencsétlen, gazdátlan állatokat bekerülésük után 15 nappal, hogy oldják meg a sorsukat a kerületi önkormányzatok, menhelyek, vagy akik akarják, hanem:
 
- nagyobb, és alkalmasabb helyre kell költöztetni a gyepmesteri telepet, és létre kell hozni mellette a menhely funkciót, ahová 15 nap után átkerülnek az állatok, amíg gazdára nem találnak. A jelenlegi kennelek ugyanis az állatok hosszú távú tartására alkalmatlanok! Többek között ezt a javaslatomat söpörte le épp a szerdai Fővárosi Közgyűlésen főpolgármester úr.
- A nehezen gazdásítható állatokat kutyakiképzők segítségével kell rehabilitálni. Korábban mi erre sikeres és ingyenes (!) programot indítottunk a telepen, amelyet önök leállítottak. Indítsák újra azonnal, ezzel is segítsék, hogy minél több kóbor állat gazdához kerüljön a telepről!
-A kóbor macskák szaporodását a főváros által támogatott ivartalanítással fékezzék meg, hiszen ezzel csökkenthetik a telepre bekerülő macskák számát is. Akár erről is szavazhattak volna a fővárosi képviselők szerdán, ha ön nem söpri le azt az asztalról...
- A régóta bent lévő kutyák és macskák gazdához jutását pedig rendszeres és gyakori (!!!) örökbeadó napok szervezésével segítsék!
 
undefined
 

Polgármesteri Program


Csapatom

Írjon nekünk!

=