Dódity Gabriella

Fővárosi képviselő

2022.10.07.

A kispesti képviselő-testület ülésezett

- Letette esküjét Vidra Zoltán képviselőtársunk. Eredményes munkát kívánok neki!
 
- Megismerhettük a kerület új rendőrkapitányát, Krammer György Zsolt ezredest. A távozó Plánk Róbert ezredes legutóbb 12 évig vezette a kapitányságot, összességében 30 évet szolgált Kispesten. Sikeres munkát mindkettőjüknek!
 
- Ékes Gábor képviselőtársunk javaslatára megvizsgàlja az önkormányzat a helyi építési szabályokat annak érdekében, hogy valamennyi wekerletelepi házra lehessen napelemet telepíteni.
 
- Szóba került a lajosmizsei vasút fejlesztése, amelynél sajnos a Nemzeti Közlekedési Központ velünk ellentétben nem támogatja a Temesvár utcánál a szinteltolásos kereszteződést, ilyet csak az Üllői és az Ady Endre úton építenének.
 
- Újabb társasház épülhet Kispesten, ezúttal a Hofherr Albert utcánál, a volt vágóhíd területén, a sínek mellett. Ennek kapcsán ismét csak a forgalomterhelés miatt aggódunk.
 
- Jó hír, hogy elbontatja az önkormányzat az Üllői úton a romokban álló fallabda terem épületét. Azzal viszont nem értettünk egyet, hogy ennek 15 millió forintos költségét a kispesti adófizetők állják a telektulajdonos fővárosi önkormányzat helyett.
 
undefined
 
További képek és forrás: facebook.com/doditygabriella

Polgármesteri Program


Csapatom

Írjon nekünk!

=