Dódity Gabriella

Fővárosi képviselő

2022.07.14.

Karatemesterrel erősít a kispesti Fidesz

Vidra Zoltán, az önkormányzat Szociális és Lakásügyi Bizottságának szakértője, a Nego Kyokushin Karate Egyesület alapítója vette át a Fővárosi Közgyűlésbe delegált Dódity Gabriella képviselői mandátumát. A kerületi Fidesz-frakció új tagjának nem lesz ismeretlen a terep, hiszen korábban már betöltötte egyszer az önkormányzati képviselői tisztséget.

A Városházán vehette át önkormányzati képviselői mandátumát Vidra Zoltán, aki több mint húsz éven át a KOSIE bizottság szakértőjeként is dolgozott, közművelődési, oktatási, sport, ifjúságpolitikai és egészségügyi területeken segítve a kerület fejlődését. Tavaly év végén a kispesti sportéletben betöltött kiemelkedő tevékenységéért Kispest Sportjáért-díjat vehetett át: a 4. Danos Sensei a kerületünkben működő Nego Kyokushin Karate Egyesületet alapítójaként évtizedek óta népszerűsíti a sportágat a fiatalok körében. Személyében régi ismerőst üdvözölhetnek a kerületi Fidesz-frakció tagjai, hiszen 2010 és 2014 között már dolgozott egyszer a párt önkormányzati képviselőjeként. 

undefined

A kispesti Fidesz-frakcióban azt követően üresedett meg egy mandátum, hogy a nagyobbik kormánypárt a Fővárosi Közgyűlésbe delegálta Dódity Gabriellát, aki ennek kapcsán úgy fogalmazott, elismerés számára, hogy munkájára magasabb szinten is szükség van. Ettől függetlenül nem szakad el Kispesttől: az itteni munkáját helyi Fidesz-elnökként tovább viszi, és segíti a képviselőtársainak munkáját is. A kispestiek továbbra is felkereshetik őt, hiszen az önkormányzati ügyekben továbbra is részt vesz.

undefined

Kőbánya-Kispest választókerületi elnöke Dr. Pap Sándor is gratulált a kinevezéshez

forrás:kispest.info

Polgármesteri Program


Csapatom

Írjon nekünk!

=