Dódity Gabriella

Fővárosi képviselő

2022.06.30.

Első interpellációm a Fővárosi Közgyűlésben

A tegnapi Fővárosi Közgyűlésen felidegesítettem Karácsony Gergely főpolgármestert. Azt mondta, első interpellációmmal sikerült olyan mélyre süllyednem, hogy annál lejjebb már nincs. Pedig csak elmondtam neki, hagyja abba a Simcityzést, mert itt élesben megy a játék…már így is több területen hadat üzentek a budapestieknek, lásd dugók, gaztengerek és szeméthegyek; utóbbi azért, mert 3000 db szemetest leszereltek Budapest közterületeiről, Kispestről 312 szemetes harmadát eltávolítottak.
 
Az első interpellációmat a Fővárosi Közgyűlésben IDE kattintva elérheti.
 
Most, hogy az MSZP frakcióvezetője beismerte, a szemetesek leszerelése hiba, és inkább szimbolikus, semmit pénzt megtakarító lépés volt, elkezdtek visszaszerelni 150 darabot…elmondtam, hogy ez kevés lesz, és kérjük vissza az összes budapesti, kispesti szemetest is.
 
A főpolgármester elég idegesen azt mondta, eredetileg nem ő válaszolt volna, de muszáj neki szólnia, és jött a “mert a kormány” mantra, meg hogy mi azt hisszük, 2019. óta van csak dugó. Válaszát nem fogadtuk el, elmondtam neki, nem tudom, meddig leszek képviselő, azt sem, ő meddig lesz főpolgármester, de azt azért megvárom, hogy egyszer végre felelősséget vállaljon valamiért, ami Budapesten történik.
 
Ez is volt még:
- a Blaha Lujza tér felújítására kész terveket kapott Tarlós Istvántól a baloldal. A terveket előbb csökkentették, majd a kivett tartalmakat szép lassan visszatették. Eredmény: növekvő költségek, elhúzódó átadás…
- a nyugdíjasházakban, így a kispestiben is a fizetendő költséget automatikusan a nyugdíjhoz kötik, így sarcolják az időseket…
 
undefined
 
További képek és forrás: facebook.com/doditygabriella

Polgármesteri Program


Csapatom

Írjon nekünk!

=