Dódity Gabriella

Fővárosi képviselő

2022.06.02.

„Úgy megyek, hogy maradok”

Az országgyűlési választást követően nemcsak országgyűlési képviselővel gazdagodott Kispest Földesi Gyula személyében, hanem budapesti képviselőt is kap: Dódity Gabriellát a fővárosi közgyűlésbe delegálta a Fidesz.

„Úgy megyek, hogy maradok” – így kommentálta lapunknak a hírt Dódity Gabriella, aki most nyártól fővárosi képviselő lesz. Mint mondta, megtisztelő, hogy a Fidesz vezetése neki szánta az országgyűlésbe távozó fővárosi frakcióvezető, dr. Láng Zsolt mandátumát. Hozzátette: elismerés, hogy a munkájára magasabb szinten is szükség van. Ugyanakkor, mint mondta, nem szakad el Kispesttől, az itteni munkát helyi Fidesz-elnökként is tovább viszi, és segíti a képviselőtársainak a munkáját is, akik ezt igénylik is. Az önkormányzati ügyekben továbbra is részt fog venni, véleményt fog alkotni, a kispestiek pedig továbbra is felkereshetik őt.

„Épp 25 évvel ezelőtt kezdtem el dolgozni az akkori polgári jobboldali polgármester mellett, számomra ez nem munka, ami megszűnhet, hanem szívügyem, amiben nem tudok nem részt venni.” – tette hozzá a képviselő. Kérdésünkre, vajon mennyire tudja majd Kispest ügyeit eredményesen képviselni a fővárosban, úgy felelt, ez nem rajta fog múlni. Ha Karácsony Gergelyéknél süket fülekre talál majd a mondanivalója, akkor Kispest esélyein 2024-ben lesz lehetőség változtatni.

undefined

forrás:kispest.info

Polgármesteri Program


Csapatom

Írjon nekünk!

=