Dódity Gabriella

Fővárosi képviselő

2022.02.23.

Április 3-án revansot vehetnek a kispestiek!

Az országgyűlési választás remek lehetőséget ad majd a kispestieknek arra, hogy megüzenjék a baloldali kerületvezetésnek, mit gondolnak róluk – fogalmazott a KMO-ban tartott előadásában Kocsis Máté, utalva a korrupciógyanús, fehérporos botrányra, amelynek főszereplői helyi baloldali politikusok voltak. A Fidesz frakcióvezetője figyelmeztetett: a baloldal, amely kormányzásakor is csak rombolni tudott, hatalomra jutva visszafordíthatatlan károkat okozna, éppen ezért fontos, hogy mindenkiben tudatosuljon, mi forog kockán április 3-án.

undefined

Ahogy közeleg az óriási téttel bíró országgyűlési választás napja, úgy fektet majd a baloldal egyre nagyobb energiákat abba, hogy megtörje azt az egységet, amelyet az Orbán-kormány mögött álló szimpatizánsok közössége alkot. Noha a bukott ex-kormányfő, Gyurcsány Ferenc vezette baloldali összefonódásban jól láthatóan semmiféle összhang nincs jelen, erős hátszelet tudhatnak maguk mögött:a brüsszeli bürokraták, a nemzetközi médiahálózat vagy éppen a külföldi pénzzel támogatott álcivil szervezetek is folyton-folyvást az ő érdekükben tevékenykednek. 

undefined

Kocsis Máté, akit a kispesti Fidesz vendégeként látott vendégül, előadásában a gazdaságot romba döntő, az embereket megszorításokkal és elvonásokkal sanyargató Gyurcsány-Bajnai-kormány időszakát felelevenítve vázolta fel, milyen sors várna a magyarokra, ha a baloldal ismét hatalomhoz jutna. Azokat az eredményeket, amelyeket az Orbán-kormány 12 évnyi kemény munkával ért el, s amelyek a példátlan gazdasági növekedéshez köthetők, rögvest eltörölnék. Ismét elvennék a 13. havi nyugdíjat, a családtámogatásokat, eltörölnék a példa nélküli adócsökkentéseket, miközben hagynák elszabadulni a rezsiárakat, nem beszélve arról a migránsáradatról, ami az európai keresztény kultúra jövőjét veszélyezteti.

undefined

Az országgyűlési választás éppen ezért remek lehetőségeket rejt magában, hiszen a magyarok hangot adhatnak annak, hogy nem kérnek a baloldalból. A Fidesz frakcióvezetője felhívta a figyelmet arra, hogy a kispestiek egyúttal a kerületi baloldal korrupciógyanús, fehérporos ügyei miatt is elégtételt vehetnek, kifejezve véleményüket az országos hírűvé duzzadt, ám semmiféle következményekkel nem járt botránnyal kapcsolatban. Éppen ezért arra biztatta a jelenlévőket, támogassák Földesi Gyula és dr. Pap SándorFidesz-KDNP-s országgyűlési képviselőjelölteket, akik minden erejükkel az itt élőkért dolgoznak.

undefined

Április 3-a ugyanakkor nemcsak az ország, hanem a gyermekeink védelméről is szól majd, hiszen népszavazáson állhatunk ki amellett, hogy továbbra is a szülők dönthessenek a gyermekeik neveléséről.

forrás:kispest.info

Polgármesteri Program


Csapatom

Írjon nekünk!

=