Dódity Gabriella

Fővárosi képviselő

2022.02.11.

Tarlós István szerint sokat köszönhetnek Földesi Gyulának az itt élők

Budapest korábbi főpolgármestere felidézte, hogy az általa régóta ismert Földesi Gyulának volt a legnagyobb érdeme abban, hogy újranyitott a teljes egészében megújult pesterzsébeti jódos-sós vizű gyógyfürdő, amely még a Demszky-érában zárt be. És ez csak egy ok, amiért arra buzdítja a kispesti és pesterzsébeti választókat, hogy a Fidesz-KDNP képviselőjelöltjének neve mellé tegyék azt a bizonyos x-et április 3-án.

undefined

„Gyulát régóta ismerem és kiegyensúlyozott, józan, jóhiszemű politikusnak tartom. Földesi Gyulának van a legnagyobb érdeme abban, hogy megtörténhetett a Demszky-korszakban bezárt pesterzsébeti jódos fürdő felújítása és újranyitása. De ez csak egy példa, az Egészséges Budapest Program kapcsán is az ő lobbija segítette pénzhez a helyi orvosi rendelőket” – nyilatkozta Tarlós István, Budapest korábbi főpolgármestere a Fidesz-KDNP képviselőjelöltjéről.

undefined

Földesi Gyula, aki a Kispest egy részét és Pesterzsébetet magában foglaló 16-os választókerületben indul a közelgő választáson, úgy fogalmazott, megtiszteltetők számára e szavak, ahogy az is, hogy harcba szállhat az óriási téttel bíró országgyűlési választáson. 

„Ez úton is, még egyszer köszönöm a bizalmat! Ahogy eddig, úgy a jövőben is minden erőmmel a kerületben élőkért fogok dolgozni. Közösen meg fogjuk védeni országunk és gyermekeink biztonságát, és minden eddig elért eredményt, mert Magyarországnak előre kell mennie, nem hátra!" – egyértelműsítette.

forrás:kispest.info

Polgármesteri Program


Csapatom

Írjon nekünk!

=