Dódity Gabriella

Fővárosi képviselő

2022.02.09.

"Ugye mi ezt nem szeretnénk?"

Miután a nagy baloldali összefogásban kinyírták Burány Sándort, Gyurcsány azt szeretné, ha Arató Gergely lenne Kispest egyik országgyűlési képviselője. Ugye mi ezt nem szeretnénk? – vetette fel a kérdést közösségi oldalán Dódity Gabriella. A kispesti Fidesz-KDNP frakcióvezetője egy fotóval emlékeztetett: Arató egy irodában dolgozott egykori párttársával, Zuschlag Jánossal, aki ott működtette számlagyárát, amiért később bűnszervezet tagjaként, különösen nagy kárt okozó, folytatólagosan elkövetett csalás bűntette és más bűncselekmények elkövetése miatt több évet börtönben ült.

Hahó, kispestiek! Emlékeznek még a középen lévő Zuschlag Jánosra? Az egykori MSZP-s országgyűlési képviselő bűnszervezet tagjaként, különösen nagy kárt okozó, folytatólagosan elkövetett csalás bűntette és más bűncselekmények elkövetése miatt ült több évet börtönben – idézte fel közösségi oldalán Dódity Gabriella.

undefined

A kispesti Fidesz-KDNP frakcióvezetője által feltöltött fotón három, láthatóan rendkívül jó kedélyű, egymást bizonyára jól ismerős férfi látható.

undefined

Köztük van Arató Gergely korábbi MSZP-s, ma DK-s képviselő is, aki annak idején egy irodában dolgozott Zuschlaggal. – Az ügy egyik vádlottjának vallomása szerint Arató Gergely tudott arról, hogy hamis bélyegzők és számlák vannak az irodában, és azt kérte, ne legyenek elől ezek, amikor ő ott van. Arató tagadta ezt, azt mondta, ő nem tudott semmiről, és nem is mondott ilyet – folytatta Dódity Gabriella, aki a fotón szereplő harmadik személy kapcsán felvetette a kérdést: És ugye nem feledik, ki az a Gyurcsány? – Miután a nagy baloldali összefogásban kinyírták Burány Sándort, Gyurcsány azt szeretné, ha Arató Gergely lenne Kispest egyik országgyűlési képviselője. Ugye mi ezt nem szeretnénk? – zárta sorait a kispesti Fidesz-KDNP frakcióvezetője.

Egy korábbi cikkünkben írtunk arról, hogy Kispest emberemlékezet óta egyfajta szocialista-fellegvárként ismert: a kerületet évtizedek óta az MSZP irányítja, s mintegy 30 éve országgyűlési képviselője a párt színeiben politizáló Burány Sándor is, dacára annak, hogy munkásságával ez idáig finoman fogalmazva sem alkotott maradandót. A baloldal előválasztás című színjátékát követően azonban egy új fejezet kezdődött, mivel a szálakat a háttérből mozgató Gyurcsány Ferenc hithű katonája, a DK-s Arató Gergely maga mögé utasította őt.

forrás:kispest.info

Polgármesteri Program


Csapatom

Írjon nekünk!

=