Dódity Gabriella

Fővárosi képviselő

2022.01.26.

Földesi Gyulát és dr. Pap Sándort indítja képviselőjelöltként a Fidesz Kispesten

A kormánypárt országos választmánya döntött az egyéni választókerületi jelöltekről, így mostanra hivatalossá vált, hogy a Fidesz-KDNP színeiben Földesi Gyula és dr. Pap Sándor képviselheti a kispestieket a közelgő országgyűlési választáson.

Lapunknak mindketten hangsúlyozták: megtiszteltetés számukra, hogy harcba szállhatnak az óriási téttel bíró országgyűlési választáson.

„Ez úton is, még egyszer köszönöm a bizalmat! Ahogy eddig, úgy a jövőben is minden erőmmel a kerületben élőkért fogok dolgozni. Közösen meg fogjuk védeni országunk és gyermekeink biztonságát, és minden eddig elért eredményt, mert Magyarországnak előre kell mennie, nem hátra!" – nyilatkozta lapunknak Földesi Gyula, aki a Kispest egy részét és Pesterzsébetet magában foglaló 16-os választókerületben indul a 2022-es országgyűlési választáson. 

Dr. Pap Sándor, aki a 9-es választókerületben, a kispestieket és kőbányaiakat képviselve „állhat rajtvonalhoz”, úgy fogalmazott: Készen állok a feladatra, vállalom! Kőbányáról és Kispestről is megkaptam a felkérést: legyek a Fidesz-KDNP jelöltje a 2022-es országgyűlési választásokon. Megtisztelő harcba indulni azoknak a képviseletéért, akik között élek!”

undefined

forrás:kispest.info

Polgármesteri Program


Csapatom

Írjon nekünk!

=