Dódity Gabriella

Fővárosi képviselő

2022.01.26.

A kormány megvédi a magyarokat és Magyarországot

Olyan időket élünk, amikor az élet legkülönbözőbb területein kényszerülünk védekezésre: ahogy a koronavírus-járvány elleni küzdelem, úgy az európai keresztény kultúra megóvása is a mindennapok szerves részévé vált. Az országgyűlési választás közeledtével a baloldal is egyre-másra indít ostromot az Orbán-kormány ellen, agresszíven ellenezve minden, a magyar családokat támogató és segítő intézkedését. „Hazánkat, az eredményeinket meg kell védeni tőlük, s Magyarországnak továbbra is előre kell mennie, nem hátra” – nyilatkozta lapunknak dr. György István, a Miniszterelnökség területi közigazgatásért felelős államtitkára, az Országos Oltási Munkacsoport vezetője.

Közeledik az országgyűlési választás napja, amikor döntenie kell az országnak: vagy jobbra tart és az Orbán-kormány által járt, felfelé ívelő úton halad tovább április 3-át követően, vagy pedig rátér a baloldali, szakadék felé vezető ösvényre, amely Gyurcsány Ferenc kormányzását jellemezte. A bukott ex-miniszterelnök kis híján a mélységbe taszította az országot, de a 2010-ben alakult nemzeti, keresztény kormány nemcsak visszarántotta a szakadék széléről, hanem a fejlődés útjára vezette a magyarságot.

undefined

Új időszámítás kezdődött

„Tizenkét évnyi kemény munkával az Orbán-kormány nemcsak hogy helyrehozta a baloldal okozta súlyos károkat, hanem a fejlődés, a gyarapodás útjára vezette Magyarországot.” Dr. György István, akivel a KMO Művelődési Központ és Könyvtárban tartott előadását követően beszélgettünk, emlékeztetett rá, hogy a magyar gazdaság napjainkban az egyik leggyorsabb növekedést produkálja az Európai Unióban, a jó eredmények pedig a magyarok életét megkönnyítő kedvezmények és támogatások egész sorának adnak zöld utat.

„Hogy csak néhány példát említsek: a nyugdíjasok visszakapják a megszorítás-párti baloldal által elvett 13. havi nyugdíjat, mostantól nemcsak a négy gyermeket nevelő édesanyák, hanem a 25 éven aluli fiatalok is mentesülnek a személyi jövedelemadó fizetése alól, a rezsiárakat annak ellenére sikerül megfizethető szinten tartani, hogy azok Európa-szerte az egekbe szöktek, a minimálbér pedig 200 ezer forintra emelkedett” – sorolta.

undefined

Mindent szétrombolnának

A Miniszterelnökség területi közigazgatásért felelős államtitkára ugyanakkor figyelmeztetett is: a hatalom megkaparintásáért bármire képes baloldal miniszterelnök-jelöltje több megszólalásában is világossá tette, hogy kormányra kerülését követően azonnal megszüntetné ezeket a családok, idősek és fiatal emberek számára kedvező intézkedéseket. Egyértelmű, hogy ha lehetőségük lenne rá, ugyanott folytatnák, ahol abbahagyták: gigászi megszorítócsomaggal taszítanák a gazdasági és morális szakadékba az országot, mindent alárendelve a maguk és Brüsszel érdekeinek.

És ez az igazán veszélyes, hiszen nemcsak a gyermekeinkre fenevadként leselkedő, az Európa nyugati felén futótűzként terjedő LMBTQ-propagandának adnának szabad utat, hanem annak a migránsáradatnak is, amely megsemmisítheti keresztény kultúránkat.

Ezt mutatják azok a vészjósló előrejelzések is, amelyek szerint a bevándorláspárti Németországban hamarosan 50 százalék alá csökkenhet a keresztények aránya. Dr. György István éppen ezért egyértelműsítette: a kormánynak a magyar emberek biztonsága az első, ezért továbbra is azon dolgoznak majd, hogy megvédjék hazánk határait, ezzel együtt pedig egész Európát – még akkor is, ha Brüsszel nemcsak hogy nem segíti, hanem egyenesen támadja a védekezést. „Mi soha nem adjuk fel Magyarországot és nemcsak a fizikai határait védjük meg, hanem ezeréves kultúránkat, gyermekeink jövőjét, a családok biztonságát is” – jelentette ki. 

undefined

Az oltás életet ment

S ha már védekezés: az Országos Oltási Munkacsoport vezetője a koronavírus-járvány elleni küzdelem aktualitásairól is beszélt lapunknak. Emlékeztetett arra, hogy a kormány döntése értelmében február 15-től a védettségi igazolvány oltási igazolvánnyá alakul. „Ha valaki nem veszi fel a vakcina harmadik, emlékeztető dózisát a második oltását követő hat hónapon belül, az igazolványa érvénytelen lesz. A 18 éven aluliaknál ugyanakkor elegendő a két vakcina. Ugyanettől az időponttól kezdődően a karanténkötelezettség ideje a mostani tíz napról hétre rövidül” – részletezte dr. György István, arra kérve mindenkit, éljen az oltás lehetőségével, hiszen a rohamosan terjedő omikron variáns rendkívül fertőzőképes.

Hozzátette: negyedik adag vakcina beadása legfőképpen az idősek, a krónikus betegek, a transzplantáltak és az immunválaszt csökkentő kezelésben részesülők számára ajánlott, de orvosi ajánlás alapján mindenki felveheti, aki 4-6 hónapja kapta meg a harmadik, emlékeztető oltást.

undefined

forrás:kispest.info

Polgármesteri Program


Csapatom

Írjon nekünk!

=