Dódity Gabriella

Fővárosi képviselő

2021.11.23.

Délelőtt lesz annak a büntetőügynek a másodfokú tárgyalása, amelyet Lackner Csaba indított ellenem

Szerinte azzal, hogy fehér poros orrot és két csík közötti állapotot emlegettem vele kapcsolatban, azt a képet festettem róla, hogy drogozik.
 
Mint ismeretes, első fokon elítéltek, és megtagadták tőlem a valóság bizonyításának lehetőségét is. A tárgyaláson sajnos betegségem miatt nem tudok jelen lenni, kértem, napolják el az ülést; nem tudom, hogyan döntöttek. Ha lenne lehetőségem, az utolsó szó jogán elmondanék néhány apróságot ismét:
 
Kifogásolt hozzászólásomban fehér porról és két csík közötti állapotról írtam - a fotókon jól látszik mindkettő. Persze lehet bárkinek hülye hobbija, a fehér por lehet rétesliszt vagy szódabikarbóna, vagy porcukor is épp, amit a hangfelvételen kólának vagy épp crack golyónak emlegetnek. De a fehér por az fehér por, csíkokba rendezve a tányéron. Innentől kezdve meglehetősen abszurd engem elítélni, még akkor is, ha Lackner Csaba szerint nem ő látható, nem ő hallható a felvételeken.
 
A Nemzeti Nyomozó Iroda a felvételek kapcsán vesztegetés elfogadása és más bűncselekmények, valamint költségvetést károsító bűncselekmények gyanúja mellett kábítószer birtoklása miatt is nyomoz. Feltételezem ez sem véletlen.
 
Teljességgel abszurd, hogy az elsőfok kizárta a valóság bizonyításának lehetőségét, megfosztott ettől a jogomtól. Álláspontom szerint a valóság bizonyításának helye van.
 
Azt már csak itt tenném hozzá, látva a fővárosi Városháza eladása körüli botrányt és maszatolást is:
mi lenne, ha a baloldal végre egyszer vállalná tetteit és annak következményeit is?!
 
undefined
 
További képek és forrás: facebook.com/doditygabriella

Polgármesteri Program


Csapatom

Írjon nekünk!

=