Dódity Gabriella

Fővárosi képviselő

2021.11.15.

Mert kell egy csapat

Mi itt a kispesti Fideszben nemcsak harcostársak vagyunk, hanem barátok is.
 
Valamelyik este összeültünk, és némi aktuális komolykodás után házi stand up komedistánk, Fekete Márk személyre szabott ajándékaival lepett meg mindannyiunkat.
 
- Einhorn Tamás körzőkészletet kapott, mert hogy építkezik, és legyen mivel megrajzolni az új teraszt.
- Az örök optimista Stefán Csilla a csillámpóni mellé egy tésztaszűrőt kapott, amivel megszűrheti Fekete Márk kötőszavait.
- Lublóváry Móni meglepetése egy műanyag varrógép, arra az esete, ha elromlik az igazi a Díszruhaszalonban.
- Fehér Marcella műanyag zöldség-gyümölcsöket kapott, hogy legyen mit árulni a Kossuth téri piacon akkor is, ha nem érne oda időben a Nagybanira.
- Ékes Gábor egy műanyag szemüveget kapott a jogszabályok böngészéséhez, és egy szaxofont, hogy ha a munkában szív, akkor azt fújhatja.
- Song Simon önkéntes katonánknak most már műanyag fegyvere is van.
- Vidra Zoltán 4 danos fekete öves kyokushin karate mesterünk stílusosan egy Juice Lee sörrel lett gazdagabb.
- Molnár András két mesekönyvet kapott, miután a mesemondó fotelben foglalt helyet estére.
- Lazányi Ferenc tekintettel arra, hogy a feleségével, Henivel az évszázad malacsültjét állították elő nekünk, műanyag kis konyhai eszközöket és egy kiskötényt kapott, ami maximum előkének jó. Sajnos a vacsora nem ért meg a fotózást, csakúgy, mint Tomi házi készítésű búzasöre sem.
- Jómagam egy brekis tollat kaptam, mert hát breki az breki. Meg egy ajtótámaszték lámát is, mert a kispesti baloldal szerint a javaslataimmal mindig nyitott kapukat döngetek, így nagy a huzat. A láma meg ugye azért, mert közös élményünk, hogy a szociközeli vállalkozó szájából repült felénk valami...
 
Guszti kutyus pedig mindenkitől kapott mindent, de ezt ugye titokban kell tartani.
 
Kemény hetek, hónapok jönnek, de ilyen szuper csapattal, kellő humorral fűszerezve a munka is könnyebb, még a nehéz terep Kispesten is. Köszönöm, hogy együtt voltunk!
 
undefined
 
További képek és forrás: facebook.com/doditygabriella



Polgármesteri Program


Csapatom

Írjon nekünk!

=