Dódity Gabriella

Fővárosi képviselő

2021.09.30.

Képviselő-testületi ülésünk volt ma. Ismét adót emel a kispesti baloldal...

Az összes baloldali párt megszavazta, hogy ismét, ebben a ciklusban már másodszor emelkedjen az építményadó a kispesti vállalkozások számára.
 
Megszavaztuk, hogy az önkormányzati bizottságok amúgy is nyilvános üléseire és a felügyelő bizottságokba lakossági megfigyelők mehessenek be.
 
Megszavaztuk, hogy Bicskei Bertalan családjának köszönhetően megújulhasson végre a Kós Károly téri kis futballpálya burkolata. Hálásan köszönjük a 1,5 millió forintos hozzájárulást, Erős Jánosnak, a kispesti Játszi foci szervezőjének pedig azt, hogy tető alá hozta ezt a megállapodást. Azt azért hozzátettem: szégyen, hogy az önkormányzatnak nem volt ennyi pénze a felújításra. Azt a választ kaptam, a feladatot betervezték a költségvetésbe, és felújították volna amúgy is...
 
Ismét megkérdeztem, ha évekkel ezelőtt úgy hasznosította az önkormányzat a Hofherr Albert utcai autómosó számára a telket, hogy ott az állatvédelmi járőrszolgálat is helyet kapjon, akkor ez mind a mai napig miért nem történt meg? Választ írásban fogok kapni…mondjuk egy ideje már várom.
 
Ékes Gábor képviselőtársam felvetette, mit tesz a baloldali városvezetés azért, hogy megtartsuk és ide vonzzuk az óvodapedagógusokat a kerületbe, hiszen a bérezésük nagyon alacsony. Song Simon képviselőtársam hozzátette: az ex vagyonkezelő igazgató Kránitz Krisztián bérének emelése helyett az óvodapedagógusok juttatását kellett volna inkább megemelni.
 
Az ülésen Hiller István kb. tíz percig volt jelen. Burány Sándor el sem jött.
 
undefined
 
További képek és forrás: facebook.com/doditygabriella

Polgármesteri Program


Csapatom

Írjon nekünk!

=