Dódity Gabriella

Fővárosi képviselő

2021.08.31.

Lélek-beszolgáltatás

Dr. Pap Sándor, a Fidesz választókerületi elnökének írása

„A gyermekeink lelkéért jönnek.” – a mondat most is visszahangzik a fülemben és elönti tőle a homlokomat a jeges veríték. Így összegezték nekem frappánsan, egy mondatban a gender-lobbit. Nézem a kétéves kislányomat, ahogy játszik a babáival: apa-, anya- és gyerek-baba, egy kis család. Az ő világa egyszerű és biztonságos: az apja férfi, az anyja nő. A lelkében béke és egyensúly van, korlátozás és befolyásolás nélkül azzá válhat, aki.

Sokan vagyunk, akiknek a mindennapjaiba fényt és mosolyt hoz a gyermekünk vagy az unokánk. Szülőként és nagyszülőként meg akarjuk védeni őket a világban lévő rossztól – amíg csak meg tudjuk. Erre törekszik a társadalom szabályrendszerét adó jogalkotás is: a gyermekek testi, értelmi, erkölcsi vagy érzelmi fejlődését veszélyeztetni bűncselekmény. Ezt a célt öntötte jogszabályba a gyermekvédelmi törvény is, amikor a szülők kezébe adta a döntést: mit tartanak elfogadhatónak, közelébe engedik-e az LMBTQ ideológiát gyermeküknek, vagy sem?

Az elmúlt hetekben számos kritika és bírálat érte Magyarországot külföldről ezen törvény miatt – az Európai Unió egyenesen a módosítását követeli. Sérelmezik, hogy Magyarországon nem lehetséges, ami Nyugat-Európában már több helyen állandósult: nem járhatnak be LMBTQaktivisták korlátozás nélkül az óvodákba és az iskolákba, hogy „szexuális felvilágosítást” végezzenek. Nem ismertethetik meg a – nemiségről sokszor még mit sem tudó – piciket a nemi átalakító kezelésekkel és a nemváltás lehetőségével. Ugyanis Magyarországon egyedül a szülő mondhatja meg, hogy szeretné nevelni a gyerekét. Az Unió válasza – ahogy számtalan alkalommal már – előre jól megjósolható: megindítja a kötelezettségszegési eljárást. Retorziókkal fenyeget, pénzt akar megvonni – mert nem formálhatja kedvére a kis lelkeket.

undefined

Hogy is van ez? Mostantól külföldi hivatalnokok fogják előírni, hogy mi az, ami veszélyezteti a következő generációk erkölcsi és érzelmi fejlődését? Elvehetik a jogot a magyar szülőktől, hogy meghatározzák a kereteket, amit egészségesnek tartanak, amiben gyerekeiket fel szeretnék nevelni?

A kormány népszavazást indít a kérdésben: joga van-e bárkinek elvenni a magyar anyáktól és apáktól a jogot, hogy szabadon neveljék gyermekeiket legjobb tudásuk szerint, és hogy eldöntsék, mi szolgálja érzelmi és erkölcsi fejlődésüket, mi pedig nem. Van-e helye a nemváltó kezelésekről és műtétekről beszéni az iskolákban? Kiteheti-e válogatás nélkül bárki a kiskorúakat szexuális propagandának? A referendum lehetőséget ad, hogy megmutassuk: nem csak egy kormány áll az uniós gender-lobbi útjában, hanem egy nép, egy ország, minden magyar ember, szülő és nagyszülő. De ehhez mindannyiunknak részt kell venni, mindannyiunknak nemet kell mondani. Mert ők most a gyermekeink lelkéért jönnek. Nekünk pedig együtt kell megakadályozni hogy megkapják!

forrás:kispest.info

Polgármesteri Program


Csapatom

Írjon nekünk!

=