Dódity Gabriella

Fővárosi képviselő

2021.07.21.

Saját fogászatuk lett az Illatos úti kutyuknak!

undefined
 
Saját fogászatuk lett az Illatos úti kutyuknak, mondjuk azt nem tudom, ennek a hírnek ők mennyire örülnek, de az biztos, fájdalmas fog már nem marad ellátatlan a főváros gyepmesteri telepén.
 
A fogorvosi berendezést a telep orvosainak kérésére, javaslatára vásárolta meg alapítványunk, a DOKTA - Doktorok az Állatokért Alapítvány. Hiánypótló ez a telepen, hiszen oda javarészt idősebb és elhanyagolt állapotú kutyusok kerülnek. Legtöbbjük nagyon rossz fogazattal érkezik, amelyet muszáj rendbe tenni.
Mint az a kis, Pesterzsébetről bekerült 14 éves öreg úr fogazatán is látszik, ellepte a fogkő – ami ugye nemcsak szépészeti gond, hanem súlyos egészségügyi következményekkel is járhat, ha ellátatlan marad.
 
A 2,5 millió forintos eszköz mellett 350.000 forint értékben vittünk többek között szívférgesség és macskaleukózis gyorsteszteket is a telepnek.
 
Alapítványunkkal 2012 óta segítjük a telep működését. Minél több feladatot el tudnak látni helyben, annál kevesebb hárul a támogató civil szervezetekre. Mottónk: gyepmesteri telepet is lehet az állatvédelmi, állatjóléti szempontok szerint működtetni!
 
Ne feledjék: jelen pillanatban is több mint 100 kutya és macska várja gazdiját a gyepmesteri telepen. Ha állatot fogadna örökbe, nézzen körül itt is: www.ebtelep.hu Amúgy a kisöregnek meghoztuk a szerencsét: a mai napon örökbe fogadták őt.
 
További képek és forrás: facebook.com/doditygabriella

Polgármesteri Program


Csapatom

Írjon nekünk!

=