Dódity Gabriella

Fővárosi képviselő

2021.06.11.

Megújul a kispesti görögkatolikus parókia temploma

undefined
 
A kormány 15 millió forintos támogatásának köszönhetően hamarosan megújul a kispesti görögkatolikus parókia temploma, amely új homlokzatot, külső szigetelést kap, és nyílászárókat is cserélnek rajta.
 
Zuró József parókus igazi kis családias közeget hozott létre a tízemeletes házak tövében, amelynek szőlővel és virágokkal teli kertje saját keze munkáját is dicséri. Mint nevetve mesélte, annyira szereti a virágokat, hogy amikor a feleségének csokorral kedveskedik, mindig felmerül a gyanú, hogy igazából magának vette.
 
A kertben szeretnének egy kis tetővel fedett, térköves területet is kialakítani, hogy az egyházközösség tagjai, vagy a nyári gyermektábor látogatói rossz idő esetén is használhassák a kertet. A hátsó kerítés mentén pedig újabb fákat szeretnének még telepíteni a meglévő gyümölcsösök mellé. Dr. Pap Sándor választókerületi elnök megígérte, amiben tudunk, segítünk nekik.
 
Köszönjük a barátságos fogadtatást, a felemelő beszélgetést! Jozsó atya, ahogy a hívei hívják, nemcsak sugárzóan kedves és pozitív személyiség, hanem csodálatos gobelin képeket is készít!
 

Polgármesteri Program


Csapatom

Írjon nekünk!

=