Dódity Gabriella

Fővárosi képviselő

2021.06.01.

10 év, 100 évnyi boldogság

undefined
 
Rengeteg kedves emlék, több mint 30 millió forint adomány, és több mint 700 boldog kispesti és kőbányai gyermek, akiknek a táborozását támogattuk fejenként 15ezer forinttal. Nagyjából ez a mérlege annak a jótékonysági koncertsorozatnak, amelyet több mint tíz évvel ezelőtt indítottunk útjára Dr. György István akkori főpolgármester-helyettessel, most közigazgatásért felelős államtitkárral és csupaszív zenész barátainkkal, a Póka Egon Experienceszel.
 
Számos kerületi szociális intézményt és beteg embereket segítő szervezetet támogattunk az elmúlt évtizedben, az utóbbi években pedig már csak kizárólag a gyerekek nyári táborozására fordítottuk a koncert adományait. Sokan kérdezik, lesz-e idén is ez a lehetőség, civil szervezetünk, a Kispesti Társaskör idén is kiírja-e a pályázatot?
 
Sajnos, mint oly sok mindent, ezt is elvette tőlünk a koronavírus. Tavaly decemberben ugyanis a veszélyhelyzet miatt nem tudtuk megtartani az egyébként a sorban a tizedik koncertet, így adományt sem tudtunk gyűjteni, amelyből a gyerkőcök nyári programját támogathatnánk.
 
Nagyon bízom benne, hogy idén decemberben még sor kerülhet a jubileumi koncertre, ha így lesz, akkor jövőre ismét ki tudjuk írni a pályázatot. Sajnáljuk, hogy idén erre nincs lehetőség!
 
Ezzel a szívünknek kedves, korántsem teljes válogatással szeretnénk köszönetet mondani mindenkinek, akivel az elmúlt évtizedben minden karácsony előtt közösen szereztünk örömet.
 
További képek és forrás: facebook.com/doditygabriella



Polgármesteri Program


Csapatom

Írjon nekünk!

=