Dódity Gabriella

Fővárosi képviselő

2021.05.28.

Egy emlék Tarlós István idejéből

undefined
 
Dr. György István főpolgármester-helyettes és Vitézy Dávid, a BKK vezérigazgatója a dunai hajós közösségi közlekedés ünnepélyes újraindításán. Karácsony Gergely most ezt is megszünteti! Ez egy folyó két partján elterülő városban több mint dilettantizmus! 
 
Én is ott voltam a szalagátvágást követő első hajóúton,és 2010 és 2014 között a főpolgármestes-helyettesi csapat tagjaként segíthettem, hogy Tarlós István vezetésével újraélesszük Budapestet a Demszky-korszak tetszhalott állapotából.
 
Budapest vezetésére alázattal, elszántsággal és szakértelemmel készülő csapat volt ez. Kész programtervvel rendelkező politikusok és szakértők, cégvezetők kezében volt akkor a nemzet fővárosa, amelynek irányításához, fejlesztéséhez alkotó, teremtő lendülettel láttak neki.
 
Most csak a rombolás megy, a hozzá nem értéssel vegyített semmittevés az irányadó. A város vezetésére való felkészülés elmaradt, a politikai, hatalmi osztozkodásra pazarolták el az időt.
 
Karácsony Gergely alkalmatlan és tehetségtelen Budapest vezetésére, és most Gyurcsány bábjaként ismét a miniszterelnökjelöltséggel próbálkozik. Csak végig kell nézni Budapesten, és láthatjuk, maximum egy autó vezetését bízhatnánk rá. Csak épp jogsija sincs...
 

Polgármesteri Program


Csapatom

Írjon nekünk!

=