Dódity Gabriella

Fővárosi képviselő

2021.05.11.

Köszönet a mindennapok hőseinek!

Mindig készen állnak, hogy emberéleteket mentsenek, de igazán csak akkor érezzük, mennyire fontosak, amikor épp nagy a baj. A Mentők napján a kispesti mentőállomás dolgozóinak kedveskedtek ajándékokkal a kispesti Fidesz-KDNP képviselői és Dr. Pap Sándor választókerületi elnök.

undefined

A koronavírus miatt emberemlékezet óta nem tapasztalt nyomás alatt kell teljesíteniük a mentőknek, akik a járványidőszakban is a legrövidebb időn belül nyújtanak segédkezet minden bajbajutottnak. Áldozatkész munkájukért a XIX. kerületi Fidesz-KDNP is köszönetét fejezte ki: legfőképp a bajtársak kényelmét, örömét szolgáló ajándékokkal lepték meg őket. Dr. Pap Sándor választókerületi elnök, illetve Fekete MárkLazányi FerencSong Simon és Dódity Gabriella képviselők egy csocsóasztalt, egy darts táblát, evőeszközöket, illetve egy, a mentőautók tisztántartásához használatos eszközt adtak át a Kispesti Mentőállomás dolgozóinak.

undefined 

„Igyekszünk mi is segíteni a kerületi mentők munkáját, akikre emberfeletti teher hárult az elmúlt évben. Korábban adventi estünk keretében gyűjtést szerveztünk a Kispesti Mentőalapítványnak, és most is elsősorban a bajtársak kényelmét szolgáló eszközöket adományoztunk. Így szeretnénk köszönetünket kifejezni nekik azért, amit értünk tesznek - mondta lapunknak Dódity Gabriella, a Fidesz-KDNP frakcióvezetője.

undefined

Dr. Pap Sándor, a Fidesz választókerületi elnöke úgy fogalmazott: a kormány példaértékűen kezelte a koronavírus-járványt, és a közös sikerben nagy szerepük volt, illetve van a hazai mentő bajtársaknak is. A mostani ajándékok szinte csak jelképesek, és nem is tudják kifejezni eléggé azt a hálát és köszönetet, ami a munkájukért jár nekik – hangsúlyozta.

undefined

forrás:kispest.info

Polgármesteri Program


Csapatom

Írjon nekünk!

=