Dódity Gabriella

Fővárosi képviselő

2021.03.01.

A kispesti baloldal végre felismerte Lackner Csabát a fehér poros felvételen!

undefined
 
A székhelyeként a kispesti szoci irodát megadó baloldali lakájmédia nagyot akart rúgni rajtam, de csodás öngól lett a vége!
 
Arról értekeztek ugyanis, hogy bánatomban Kispest Díszpolgárának javasoltam LACKNER CSABÁT! Érdekes, én egy RÁ MEGTÉVESZTÉSIG HASONLÍTÓ SZEMÉLYRE tettem javaslatot! Hiszen eddig következetesen tagadták ők is, hogy Lackner volna a videón. Most azonban ország-világ elé tárták, hogy bizony szerintük is ő szerepel a fehér poros felvételen!
 
És akkor most vajon Lackner bepereli egykori elvtársait is? Hiszen ha a videón látható, fehér port tasakban ventilátor előtt szárító, majd azt csíkokba rendező személy a baloldal szerint is Lackner, akkor bizony azzal rágalmazzák őt, hogy azt a képet festi magáról, mintha drogozna! Alakul a buli.
 
Én a biztonság kedvéért írtam egy helyreigazítási kérelmet a baloldal szócsövének, hiszen én LACKNER CSABÁRA MEGTÉVESZTÉSIG HASONLÍTÓ SZEMÉLYT javasoltam díszpolgárnak. Ráadásul azt is kiemeltem, nem gúnyolódom a Kispest Díszpolgára címen, hiszen olyan személyeket is javasoltunk, akik valóban megérdemlik ezt az elismerést. De ez valahogyan kimaradt a baloldali harsonából...
 

Polgármesteri Program


Csapatom

Írjon nekünk!

=