Dódity Gabriella

Fővárosi képviselő

2021.01.14.

Az Illatos úti gazdátlan kutyák és cicák győztek!

undefined
 
Több, mint fél éven át harcoltunk azért, hogy a főváros elfogadja alapítványunktól, a DOKTA-tól a több millió forintos támogatást. Ma végre átadhattuk az adományok egy részét, a többit folyamatosan szállítjuk majd. Az állatorvosokkal egyeztetve most infúziós pumpát, vérnyomásmérőt és műtőlámpát adományoztunk a telepnek, hogy magasabb színvonalú orvosi ellátásban részesülhessenek a Budapest közterületeiről bekerülő gazdátlan állatok.
 
Karácsony Gergely állatbarát Budapestet ígért a kampányban; jól hangzó közhely, üres lózung, érdemi tettek nélkül. Elfogadhatatlan ugyanis, hogy egy civil szervezetnek több mint fél éven át könyörögnie kell, hogy a főváros gyepmesteri telepe fogadja el az adó egy százalékokból és pályázati forrásból álló támogatást. Végül az Illatos úti kutyák és cicák győztek, mi pedig a jövőben sem hagyjuk, hogy a gazdátlan állatok a szakmaiatlanság és a politikai harcok áldozatává váljanak. Figyelünk rájuk, és támogatjuk az Illatos úti telepet a jövőben is!
 
Ha igazak a hírek, az Illatos úti gyepmesteri telep vezetése távozik. Ha így van, a döntést üdvözöljük, hiszen semmi keresnivalója a telepen olyanoknak, akiknél nem az állatok az elsők, és az állatok túlaltatása egyáltalán felmerülhet. Bízunk benne, hogy ezúttal nem a baloldal hatalmi osztozkodása, hanem a szakmaiság lesz a fő vezérelv, amely mentén kiválasztják az árva állatokért felelős vezetőket. Rajta lesz a szemünk a telepen.
 
További képek és forrás: facebook.com/doditygabriella

Polgármesteri Program


Csapatom

Írjon nekünk!

=