Dódity Gabriella

Fővárosi képviselő

2020.12.19.

Idén is adventi koszorút állított a kispesti Fidesz-KDNP

Noha idén elmaradnak a karácsonyi készülődésről szóló közösségi események, a kispesti Fidesz-KDNP ismét felállította a Templom téren Kispest „közös” adventi koszorúját, hiszen vallják: e nélkül nincs karácsony, nincs advent.

undefined

 

undefined

Kispest „közös” adventi koszorúját Lazányi Ferenc és Song Simon (Fidesz-KDNP) önkormányzati képviselők készítették

Idén is saját készítésű adventi koszorút ajándékozott a kispestieknek a kerületi Fidesz-KDNP a Templom téren. A koszorú sajátossága, hogy idén is Song Simon és Lazányi Ferenc képviselők saját kezűleg készítették el azt. Advent első vasárnapján Dódity Gabriella, a kispesti Fidesz elnöke gyújtotta meg az első gyertyát, a másodikat Fekete Márk képviselő; így próbálnak karácsonyi hangulatot csempészni a kispestiek mindennapjaiba. A harmadik gyertyát Földesi Gyula Kispest Ady Endre úttól délre eső részének választókerületi elnöke gyújtotta meg, a negyediket pedig most vasárnap dr. Pap Sándor, Kispest Ady Endre úttól északra eső részének választókerületi elnöke fogja meggyújtani. 

undefined

undefined

– Idén sajnos a koronavírus járvány miatt a vasárnaponkénti közös gyertyagyújtás és időtöltés elmarad, csakúgy, mint a hagyományos adventi teázásunk és beszélgetéseink is. Sokan kérdezik, lesz-e a hagyományos fenyővásár, sajnos a járvány miatt ezt is le kellett mondanunk – mondta lapunknak Dódity Gabriella (Fidesz-KDNP) önkormányzati képviselő, aki hozzátette: munkatársai nevében is csendes, békés készülődést és áldott karácsonyt kíván valamennyi kispestinek. „Vigyázzanak magukra és családtagjaikra. Bízom benne, hogy az idén elmaradt találkozásokat a jövő évben pótolni tudjuk.”

forrás:kispest.info

Polgármesteri Program


Csapatom

Írjon nekünk!

=