Dódity Gabriella

Fővárosi képviselő

2020.12.17.

Kispest baloldali országgyűlési képviselői a családok védelme ellen szavaztak

Sokadszorra szavazott a családok ellen a magyar baloldal, köztük Kispest baloldali országgyűlési képviselői. Burány Sándor (MSZP-Párbeszéd) és dr. Hiller István nem támogatták a családvédelmi Alaptörvény módosítást, amely védi a házasságot, a gyermekek háborítatlan fejlődéséhez való jogát és amely rögzíti: az anya nő, az apa férfi.

undefined

Nem szavazták meg Kispest balliberális országgyűlési képviselői a családvédelmi Alaptörvény-módosítást, amely védi a házasság intézményét egy férfi és egy nő között, valamint garantálja minden gyermek számára a Magyarország keresztény kultúráján alapuló értékrend szerinti nevelést, és garantálja a gyermek születési nemének megfelelő háborítatlan fejlődést, és rögzíti, hogy az anya nő, az apa pedig férfi. Burány Sándor (MSZP-Párbeszéd) és dr. Hiller István tehát nemet mondtak a családok, a gyermekek és a Magyarország klasszikus értékeinek védelmére.

Ez már a sokadik alkalom, hogy a baloldal, köztük Burány Sándor és dr. Hiller István nemet mond a magyar embereket, akár a családokat segítő intézkedésekre. Nem szavazták meg tavaly például azt sem, hogy az idei költségvetésben minden eddiginél több forrás jusson a családtámogatásokra. A baloldal a családok védelméről szóló nemzeti konzultációt is hevesen támadta korábban. De a koronavírus-járvány első hulláma idején Burány és Hiller is a magyar emberek védelme ellen szavaztak, amikor nem támogatták, hogy az Országgyűlés soron kívül tárgyalhassa a védekezés gyorsaságát segítő törvényt, de magát a törvényt sem szavazták meg.

forrás: kispest.info

Polgármesteri Program


Csapatom

Írjon nekünk!

=