Dódity Gabriella

Fővárosi képviselő

2020.12.16.

Ismét szebbé tették a karácsonyi ünnepet

A nehéz helyzetben lévő családoknak a CBA Remíz segítségével élelmiszercsomagokkal, gyermekeiknek pedig névre szóló ajándékokkal tette széppé a karácsonyi ünnepet a kispesti Fidesz és KDNP. Idén 50 családnak és gyermekeiknek tudtak örömet szerezni a 2016 óta hagyománnyá vált karácsonyi akcióval.

undefined

undefined

Ismét szebbé tették a kispesti Fidesz-KDNP önkormányzati képviselői a kispestiekkel közösen a nehéz helyzetbe került kispesti családok és gyermekeik karácsonyát. A CBA Remíz segítségével 50 családnak állítottak össze élelmiszercsomagot, gyermekeiknek pedig névre szóló ajándékokat vásárolnak a képviselői költségtérítésükből. Idén is csatlakoztak a kezdeményezéshez a jó szándékú kispestiek. Igaz, a koronavírus miatt idén kevesebb felajánlás érkezett, és az ajándékok átadása sem a megszokott, közös, örömteli eseményen valósult meg, hanem azokat a Kispesti Családsegítő Szolgálat és Gyermekjóléti Módszertani Központ munkatársain keresztül juttatták el a címzettekhez.

undefined

Az elmúlt években közel 350 gyermek és mintegy 150 család ünnepét tették szebbé közösen a Dódity Gabriella által 2016-ban elindított karácsonyi ajándékozási akcióval

– Közösen készülni sokkal jobb volt, és hiányoztak a csillogó szempárok és az ölelések is, hiszen idén nem tudunk találkozni, nem tudtuk személyesen átadni a csomagokat. De a lelkesedésünk töretlen, nagy örömmel készültünk a meglepetésekkel. Velünk tartott az akció szokásos nagy plüss állatkája is, amely karácsonykor – bízom benne – sok gyerek arcára fog mosolyt fog csalni az átmeneti otthonban – írta közösségi oldalán Dódity Gabriella (Fidesz-KDNP) önkormányzati képviselő. – Köszönöm a családsegítők szervező munkáját, és köszönöm képviselőtársaimnak, hogy idén is a költségtérítésünk nagy részét erre a szép célra fordítjuk – tette hozzá. 

undefined

Idén 50 család és gyermekeik karácsonyát tették szebbé: a családok tartós élelmiszercsomagot, a gyermekek névre szóló ajándékokat kaptak

A 2016-ban Dódity Gabriella ötlete nyomán útjára indított akcióhoz csatlakozott a kerületi KDNP, a Kispesti Társaskör Egyesület és a CBA Remíz is, és közösen évről évre egyre több családot és gyermeket tudtak meglepni. Az elmúlt esztendőkben már közel 300 gyermek és mintegy 100 család ünnepét tették szebbé közösen.

forrás: kispest.info

Polgármesteri Program


Csapatom

Írjon nekünk!

=