Dódity Gabriella

Fővárosi képviselő

2020.11.29.

Köszönjük a közös munkát, dr. György István!

Leköszönt választókerületi elnöki posztjáról dr. György István, akit Orbán Viktor miniszterelnök azzal a megtisztelő feladattal bízott meg, hogy a Miniszterelnökség területi közigazgatásért felelős államtitkáraként szolgálja hazánkat tovább.

undefined

2009-ben ért az a megtiszteltetés, hogy dr. György István csapatához csatlakozhattam, és segíthettem a munkáját 2010 és 2014 között is, amikor Budapest városüzemeltetésért felelős főpolgármester-helyettese volt.

2012-ben lett Kispest északi részének választókerületi elnöke, azóta szolgálta csapatunkkal Kispestet is. Ennek a posztnak több mint egy évtized közös munkáját kellene átfognia, de ez lehetetlenség. Sokáig válogattam a képeket, aztán rájöttem, bármit teszek fel, a lényeg benne lesz: az emberség, amivel mindannyiunk és a közösség, az alázat, amivel a munka és a feladatok, a józanság, amivel a problémák, a becsületesség, amivel a köz ügyei, valamint a tenni akarás, amellyel Kispest felé fordult dr. György István. 

Tudásodat tiszteljük, személyiséged próbáljuk követni, bölcsességedhez pedig igyekszünk felzárkózni, tanácsaidat pedig a jövőben sem nélkülözzük. A hagyományokat, amelyeket közösen teremtettünk Kispesten, visszük tovább! A kispesti Fidesz-KDNP nevében hálásan köszönjük a szolgálatot, a közös munkát! Én pedig köszönöm a barátságod és azt a rengeteg tudást és lehetőséget, amit Tőled kaptam! Emberileg és szakmailag is megtisztelő, hogy több mint egy évtizeden át Veled dolgozhattam.

További képek és forrás: facebook.com/doditygabriella

Polgármesteri Program


Csapatom

Írjon nekünk!

=