Dódity Gabriella

Fővárosi képviselő

2020.11.12.

Vigyázzunk egymásra

undefined
 
Olvasom a rengeteg kommentet itt-ott, a kirohanásokat, ki miért nem fog közterületen (vagy épp máshol sem) maszkot hordani. Sokan vannak. Néhányan próbàlják sorolni az észérveket nekik, hiàba. Nincs is vírus, ez csak politika, hülyeség az egész.
 
Közben elnézem ezeket a fotókat, és én szégyellem magam. Ők épp a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház és az Országos Mentőszolgàlat munkatàrsai, de bármelyik egészségügyi intézmény dolgozói lehetnének a fotón. Egész nap ebben a felszerelésben vannak, és mosolyognak!
 
Csak picit legyünk tekintettel egymásra, a veszélyhelyzetre! Ezt a sokak szerint borzasztó dolgot, a maszkot azért kell hordanunk, hogy minèl kevesebben kerüljünk oda, ahol az igazi maszkosok megfeszítetten küzdenek az ellen a vírus ellen, ami sokak szerint nem is létezik. És azért is kell hordanunk, hogy az igazi maszkosok bírják a tempót, ne legyen olyan sok fertőzött, hogy már ne bírják, és meg tudják menteni esetleg azoknak az életét is, akik most a leghangosabbak.
 
Őszinte szívvel kívànom nekik, soha ne tudják meg se ők, se a szeretteik, milyen kegyetlen is lehet ez a vírus, és soha ne kelljen az igazi maszkosokkal élőben talàlkozniuk! De kérem őket, nézzék meg a képeket, és tegyék fel a maszkot! Ha az egészségügyben értünk dolgozók kibírják ezt a menetfelszerelést, az az egyszerű rongymaszk nem jelenthet problémát. Tegyük fel egymásért!
 
És a legfontosabb: hála, köszönet, elismerés és kitartás! Ezt üzenjük valamennyi egészségügyi dolgozónak!
 
További képek és forrás: facebook.com/doditygabriella

Polgármesteri Program


Csapatom

Írjon nekünk!

=