Dódity Gabriella

Fővárosi képviselő

2020.11.05.

Fegyveres gyilkolás Bécs utcáin

Nyílt utcán lefejezett tanár, leszúrt sekrestyés, templomban késsel kivégzett imádkozó, háromgyermekes édesanya. Bécs utcáin fegyveres gyilkolás, egyszerre, több helyen. Ártatlan hazafelé tartó, vagy épp teraszon vacsorázó bécsiek. Fel sem fogjuk: összes „bűnük”, ha van ilyen egyáltalán, hogy európaiak és keresztények. Egyetlen célja pedig mindennek, hogy rettegésben éljünk.
undefined
 
Terrortámadás. Nem az első, és egyre többen tartunk attól, sajnos nem is az utolsó lesz. Mi még itt Budapesten nyugalomban élünk, bár országhatárunktól már csak pár tíz kilométerre van a terror. Mégis remélem, sosem tudjuk meg, milyen az, amikor nem a koronavírus miatt “JAVASOLJÁK”, maradj otthon, hanem TE MAGAD NEM MERSZ utcára lépni, vagy templomba menni, mert ott kivégezték a szomszédodat, rokonodat.
 
Szíjjártó Péter úgy fogalmazott: Európának, az európai nemzeteknek meg kell védeniük magukat az eszetlen erőszakkal szemben, különben nagy baj lesz.
 
A bevándorlással együtt a terrorizmus is Európába költözött. A Fidesz-KDNP ellenzi a bevándorlást, és mindent megtesz azért, hogy Magyarországból ne legyen bevándorlóország. Valamennyi nyugati orszàgnak ezt kellene tennie.
 
Ébresztő, Európa! Ébresztő “a keresztetlekellvenni” bagázs! Talàn még nem késő. Meg kell védeni kultúránkat. A kereszt marad!
 

Polgármesteri Program


Csapatom

Írjon nekünk!

=