Dódity Gabriella

Fővárosi képviselő

2020.10.15.

Elfogadják az alapítványunktól az Illatos úti telep kutyáinak és macskáinak szánt 5 millió forintos támogatást?

Holnap Karácsony Gergely állatvédelemért felelős munkatársa, Szabó Rebeka arról tárgyal az alapítványunkkal, hogy elfogadják-e tőlünk az Illatos úti telep kutyáinak és macskáinak szánt 5 millió forintos támogatást.
undefined
Már maga a találkozó apropója is abszurd. Elfogadhatatlan, hogy bármely civil szervezetnek könyörögnie kell az "állatbarát Budapesten", hogy odaadhassa azt a telepnek, ami az ott lévő állatoknak jár.
 
Történik mindez annak ellenére, hogy a múlt héten lezajlott állatvédelmi kerekasztalt azzal kezdték, tárt karokkal várják minden civil szervezettől a támogatást. Amikor megkérdeztem, hogy akkor végre esetleg tőlünk is átveszik az adományokat, a válasz az volt, ezt majd külön megbeszéljük. 
 
Egyértelműen politikai döntés született, és nem a gazdátlan állatok sorsát nézték, amikor indoklás nélkül felbontották velünk a szerződést, mert a Tarlós István vezette fővároshoz vagyunk köthetők. Pedig ezt nem tehetik meg, nincs joguk megvonni az árva állatoktól azt, ami nekik jár!
 
Karácsony Gergely és Szabó Rebeka azt gondolják, most jól kibabráltak velünk. Pedig a gazdátlan állatokkal szemben járnak el tisztességtelenül, és azokkal szemben is, akik rajtunk keresztül az Illatos úti állatoknak ajánlották fel az adójuk egy százalékát.
Legyenek kedvesek, a holnapi találkozóig olvassák el az alapítványunknak érkezett egyik üzenetet, mert ez nekik szól. Van még belőle pár... Könnyű a négylábú hangtalanokkal szemben mindenhatót játszani, de a választópolgároknak azért majd valamit válaszolni kell...
 

Polgármesteri Program


Csapatom

Írjon nekünk!

=