Dódity Gabriella

Fővárosi képviselő

2020.09.04.

Sokszorosan lelepleződött a momentumos Paróczai Anikó

Paróczai Anikó momentumos átláthatósági tanácsnok megegyezett a korrupciógyanúba keveredett baloldali városvezetéssel az önkormányzati gazdasági társaságok átalakításával kapcsolatban, és ezek után állt ki az LMP-vel és a balhés Hadházy Ákossal Kránitz „Miszter 40 Százalék” Krisztián vagyonkezelő igazgató leváltását követelni. Holott a Városházán már Kránitz menesztéséről is megszületett a döntés, a baloldali városvezetés pedig hivatalos közleményben cáfolta Paróczait. Színjáték a javából…

undefined

Lelepleződött a momentumos Paróczai Anikó színjátéka, akit az önkormányzati választás kampányában cseppet sem zavart a szövetségeseire, a kispesti baloldalra vetülő korrupciógyanú, hiszen hallgatott. Immár azonban szabályos médiahaknit folytat, amelyben önmagát antikorrupciós harcosnak próbálja láttatni, a felszínes színjátékát pedig valódi munkának. Legutóbb a jóval az 5 százalékos támogatottság alatti LMP-vel, és a balhés szerepléseiről és lyukas zoknijáról hírhedté vált Hadházy Ákossal szerepelt közös élő videóban a vagyonkezelő (VAMÜSZ) telephelye előtt, Kránitz Krisztián (MSZP) igazgató leváltását követelve. Kár, hogy nem zavarta Paróczait, amikor az önkormányzati kampányban kiszivárgott felvételeken Lackner Csaba (ex-MSZP) sok érdekes dolgot mesélt Kránitzról, akit csak „Miszter 40 Százalékként” emlegettek. A szocialistáktól azóta kirúgott Lackner „megjósolta” például, hogy Kránitz fizetése a duplája lesz, majd Gajda Péter (MSZP) polgármester saját hatáskörében, egyszemélyi döntésével meg is kétszerezte azt. 

Ez egyrészt azért is hiteltelen – csak úgy mint Paróczai egész korrupcióellenes színjátéka –, mert a Városházán már megszületett a döntés Kránitz menesztéséről. Másrészt az baloldali városvezetés hivatalos közleményében cáfolta a momentumos átláthatósági tanácsnokot: Paróczai „ismét, többször, sokadik alkalommal” felrúgta azt a forgatókönyvet, amelyet a Momentum és az MSZP budapesti elnöke, valamint a helyi DK, Párbeszéd és MSZP vezetői kötöttek az önkormányzati gazdasági társaságok átalakításával kapcsolatban. Tehát Paróczai és a Momentum a háttérben megegyezett a korrupciógyanúba keveredett baloldali városvezetéssel, majd ennek tudatában állt ki az emberek elé, nekik eljátszva a korrupcióellenes harcost.

forrás:kispest.info

Polgármesteri Program


Csapatom

Írjon nekünk!

=