Dódity Gabriella

Fővárosi képviselő

2020.07.24.

Októberben még nem zavarta Paróczai Anikót Kránitz luxusnyaralója, majd februárban feltalálta a spanyolviaszt

Állításával ellentétben nem Paróczai Anikó és a kispesti Momentum találta meg februárban Kránitz „Miszter 40 Százalék” Krisztián vagyonkezelő igazgató eltitkolt spanyolországi luxusnyaralóját, hanem még 2019 októberében a Hír TV Informátor című műsora, és a Magyar Nemzet rántotta le róla a leplet, amelyet dokumentumokkal is alátámasztott. Ám Kránitz most feljelentette Paróczait, aki szemmel láthatóan azon munkálkodik, hogy hősként és mártírként állítsa be saját magát. Pedig októberben még nem is érdekelte őt sem Kránitz eltitkolt nyaralója, sem a baloldali szövetségesei korrupciógyanúja. Elfordította a fejét, nem szólalt meg, de be akart kerülni a képviselő-testületbe. A szocialista vagyonkezelő igazgató feljelentése azonban arra is enged következtetni, hogy Kispesten is szétesőben lehet a baloldali összefogás.

undefined

OLVASTA MÁR?

Újabb álszentség Momentum-módra

Eleve csúsztatásra alapozva próbálja magát hősnek és mártírnak beállítani Paróczai Anikó, a korrupcióellenes élharcos szerepében tetszelgő Momentum kispesti önkormányzati képviselője és átláthatóságért is felelős tanácsnoka. Hiszen idén februárban Paróczai egy közösségi oldalán közzétett videóban azt mondta "mi (mármint a Momentum – szerk.) megtaláltuk Kránitz Krisztiánnak a nyaralóját". Bizonyára elkerülte a figyelmét, hogy Kránitz „Miszter 40 Százalék” Krisztián vagyonkezelő (VAMÜSZ) igazgató eltitkolt spanyolországi luxusnyaralójáról a Magyar Nemzet és a Hír TV Informátor című műsora már 2019 októberében lerántotta a leplet, az ezt igazoló dokumentumokkal együtt. Paróczait és a Momentumot akkor még szemmel láthatóan nem zavara, hogy milyen súlyos korrupciógyanúba keveredtek a szövetségesei, hiszen a szocialistáktól azóta kirúgott Lackner Csabával is egy csapatban indult el az önkormányzati választáson, hogy bekerüljön a képviselő-testületbe. Ez pedig igencsak megkérdőjelezi a korrupció ellen szavakkal hevesen küzdő Momentum és Paróczai hitelességét, hiszen úgy tűnik, arra jó volt nekik a korrupciógyanúba keveredett kispesti baloldal, hogy velük szövetségben bejussanak városvezetésbe. Ezt követően négy hónappal Paróczai megismételte az októberi sajtóhíreket, és úgy adta elő, mintha ő találta volna meg a luxusnyaralót. 

OLVASTA MÁR?

„Valódi konzultáció” Momentum-módra: a 444.hu olvasóival?

– Paróczai Anikó, Kispest Momentumos átláthatóságért felelős tanácsnoka egy posztjában azt állítja, ő találta meg Kránitz Krisztián spanyolországi ingatlanját, és ezért rabosították. Szerencsére a rendőrségi vallomásában már a valóságot mondta: „azt, hogy hol volt a ház, a Magyar Nemzetben lehetett megtalálni” – mutatott rá Paróczai álszentségére közösségi oldalán Dódity Gabriella (Fidesz-KDNP) önkormányzati képviselő. – De miért várt négy hónapot a felfedezéssel? – Tavaly októberben, az önkormányzati választások véghajrájában Paróczai Anikót és a Momentumot nem érdekelte, mi derült ki koalíciós partnerükről. Sem a Lackner-féle hangfelvételek, sem a fehér por, sem a spanyolországi ingatlan nem érdekelte őket – tette hozzá. 

OLVASTA MÁR?

Magyarellenes kirohanásairól hírhedt a Momentum

Szétbomlóban a kispesti baloldali összeborulás?

A korábbi szocialista képviselő, Kránitz Krisztián VAMÜSZ-igazgató becsületsértés és különleges adatokkal való visszaélés miatt jelentette fel Paróczait, ami arra enged következtetni, hogy szétesőben lehet a – vélhetően csak a hatalom megszerzéséért köttetett – baloldali összefogás, amelynek szerves része volt Paróczai Anikó és a Momentum is.

forrás: kispest.info

Polgármesteri Program


Csapatom

Írjon nekünk!

=