Dódity Gabriella

Fővárosi képviselő

2020.07.08.

Tovább hazudik a főváros a DOKTA ügyében

Tovább hazudozik a főváros ahelyett, hogy arról nyilatkoznának, miért utasítják el a közel 4 millió forintos támogatást az Illatos úti kutyák és macskák számára. A Fővárosi Önkormányzati Rendészeti Igazgatóságának oldalán valótlanságokat hordtak össze rólunk.

undefined

Sosem voltunk és nem is vagyunk kizárólagos adománygyűjtő szervezete az Illatos útnak, a szerződésünkben a kizárólagos szó nem is szerepel. A telepet sok más szervezet is segítette, segíti, ez a telep honlapjáról is kiderül, ahol amúgy a DOKTA logója nincs is feltüntetve, sok más segítő szervezeté azonban igen.

Kizárólagosság egy esetben, a DOKTA alapító okiratában jelenik meg: a DOKTA kizárólag az Illatos út számára gyűjthet és adhat adományt, más szervezet számára nem.

Azt sugallják, mintha csupán 4 db eszközt adtunk volna át a telepnek, holott ezt az elmúlt években készített átadás-átvételi jegyzőkönyvek sokasága cáfolja. Az eszközök listája és az átadások dátumai a FÖRI kérésére nemrég készített összesítő adománylevélen egyben fellelhető.

Légből kapott összeférhetetlenséggel ködösítenek, ezzel próbálják elterelni a figyelmet a valós problémáról, amelyről egyébként egy szót sem ejtenek a közleményükben: elutasítják a saját telepükön bent lévő állatok támogatását.

Mi továbbra is készen állunk a közel 4 millió forintot a telep és az állatok javára fordítani!

undefined

undefined

undefined

undefined

Forrás: facebook.com/doditygabriella

 



Polgármesteri Program


Csapatom

Írjon nekünk!

=