Dódity Gabriella

Fővárosi képviselő

2019.10.25.

Idén is együtt emlékezett az '56-os hősökre a kispesti polgári oldal

A hagyományokhoz hűen idén is méltóságteljes fáklyás felvonulással emlékezett meg az 1956-os forradalom és szabadságharc hőseiről a kispesti polgári oldal, a Fidesz és a KDNP kispesti szervezete, a Kispesti Társaskör Egyesület, valamint a Wekerlei Polgári Egyesület.

undefined

Idén is együtt emlékeztek a polgári értékrend képviselői a Kispesti Társaskör Egyesület, a Wekerlei Polgári Egyesület, valamint a Fidesz és a KDNP kispesti szervezetének közös, az 1956-os forradalom és szabadságharc hőseire emlékező méltóságteljes fáklyás felvonulásán.

A száznál is több embert számláló közösség a Határ útnál található Kispesti Országzászlótól vonult a Templom téren lévő 1956-os kopjafához, ahol a Himnusz, a Szózat és a Székelyhimnusz eléneklése után elhelyezték az emlékezés virágait és mécseseit. 

undefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefined

forrás:kispest.info

Polgármesteri Program


Csapatom

Írjon nekünk!

=