Dódity Gabriella

Polgármesterjelölt

Hírek

2020.05.04.

Gereblyével a folyót…

Gajda Péter polgármester szerint nem folytathatja munkáját a veszélyhelyzet miatt felfüggesztett Lackner-ügyet vizsgáló bizottság, mert lejárt a háromhónapos mandátuma. Hosszú leszek, de ennél rövidebben nem tudom közzé tenni, mit gondolok erről.
Tovább
2020.02.26.

Kommunizmus áldozatainak emléknapja

A kommunizmus áldozataira emlékeztünk, velünk tartott egyesületünk, a Kispesti Társaskör egyik alapítója, Fóris Kálmán, Kispest Díszpolgára, Gulág-túlélő is. A megemlékezést követően a Wekerlei Polgári Egyesület és a Kispesti Társaskör szervezésében, a KMO Művelődési Ház kamaratermében Urbán Péter "A három Erdődi" című kamaradrámáját láthattuk, amely 1956 Budapestjét idézte fel egy háromtagú család tragédiáján keresztül.
Tovább
2020.02.25.

A kommunista diktatúrák áldozatainak emléknapja

Beszédem a kommunista diktatúrák áldozatainak emléknapján, a Kispesti Gulág emlékműnél tartott megemlékezésen.
Tovább
2020.02.07.

Lackner a törvényesség és a lejáratás miatt aggódik

Kétségbe vonja a Kispest valaha volt legnagyobb korrupciós botrányát vizsgáló önkormányzati bizottság törvényességét a botrányt kirobbantó Lackner Csaba (ex-MSZP), aki szerint az csak a politikusok „egymás elleni lejárató kampányának eszköze” lehet. Mint ismert, a volt szocialista botrányhős az önkormányzati választás előtt nyilvánosságra került felvételeken maga mellett korrupciógyanúba keverte Gajda Pétert, Burány Sándort, Kránitz Krisztiánt és Somogyi Lászlóné volt férjét is.
Tovább
2020.02.07.

Felállt a Lackner-ügyet vizsgáló bizottság, majd a baloldali többség „kiherélte”

A tervezett 6 helyett csak 3 hónapig végezheti munkáját a Lackner-féle korrupciós botrányt kivizsgáló bizottság, amely a baloldali többség döntése értelmében zárt ajtók mögött ülésezik csak. A Gajda Péter vezette balliberális szövetség (Momentum-DK-MSZP-Párbeszéd) ugyanakkor az áltáthatóságért sem sietett tenni, hiszen a baloldali többség már az illetékes bizottságok ülésén levette a testületi ülés napirendjéről az önkormányzati cégek és intézmények vagyongazdálkodási struktúrájának átalakítását.
Tovább

Munkám Kispestért

2019.09.05.

Az elmúlt öt év röviden


Tovább
2019.02.08.

Beszámoló a fejlesztéspolitikai tanácsnok 2018. évi munkájáról


Tovább
2018.03.01.

Beszámoló a fejlesztéspolitikai tanácsnok 2017. évi munkájáról


Tovább
2018.02.15.

Javaslataim a kispesti gyermekek méltó körülményeiért

2017 év vége és 2018 év eleje között végigjártam a kispesti óvodákat és bölcsődéket, hogy felmérjem azok állapotát, mivel számos helyen nagyon rossz körülmények fogadták a kispesti gyermekeket. Az intézményvezetőkkel egyeztetve a következő javaslatcsomagot állítottam össze, intézményekre lebontva.
Tovább
2017.03.15.

Beszámoló a fejlesztéspolitikai tanácsnok 2016. évi munkájáról


Tovább

Polgármesteri Program


Csapatom

Írjon nekünk!

=