Dódity Gabriella

Fővárosi képviselő

2019.11.22.

Ismét gyermekeknek gyűjt ajándékot a kispesti polgári oldal

Negyedik éve idén is megtartja hagyományos karácsonyi ajándékgyűjtő akcióját a kispesti polgári oldal, amely keretében rászoruló gyermekeket és családokat szeretnének megsegíteni, hogy bearanyozhassák karácsonyukat. Az elmúlt években száznál is több gyermeket és ötvennél több családot leptek meg. Idén december 5-ig várják a jó szándékú kispestiek felajánlásait, amelyeket a jobboldali képviselők saját adományaikkal kiegészítenek, és a célba juttatásban is közreműködnek.

undefined

A Kispesti Fidesz idén is várja azoknak a jó szándékú kispestieknek a jelentkezését, akik könyvet, játékot, sportszert, esetleg tartós élelmiszert – lisztet, olajat, cukrot – adományoznának a kispesti nehéz helyzetbe került családoknak és gyermekeknek. A kezdeményezéshez csatlakozott a kerületi KDNP, a Kispesti Társaskör Egyesület és a CBA Remíz üzlet is. A felajánlott ajándékokat a kispesti Fidesz-KDNP önkormányzati képviselői saját adományaikkal egészítik ki, és segédkeznek is az összegyűlt ajándékok célba juttatásában.

undefined

Tavaly 80 gyermek arcára sikerült mosolyt csalniuk, és 30 családnak segítettek tartós élelmiszercsomaggal az ünnepi időszakban. Idén is rászoruló családoknak segítenek a Kispesti Szociális Szolgáltató Centrum közreműködésével. 2016-ban Dódity Gabriella kerületi Fidesz-elnök ötlete alapján, hagyományteremtő szándékkal indították útjára az adománygyűjtést, amelynek köszönhetően évről-évre egyre több gyermeket tudnak ajándékcsomaggal meglepni karácsonykor.

undefined

– Szeretnénk szebbé tenni minél több nehéz helyzetben lévő gyermek és család karácsonyát, ezért indítottuk útjára ezt a kezdeményezésünket 2016-ban – mondta lapunknak Dódity Gabriella, a kispesti Fidesz elnöke. – A szokásainkhoz híven, idén is egy nagy maci, Medve Marci (jobbra) lesz az akció jelképe, amelyben közösen örömet csempészünk a nélkülöző gyermekek karácsonyába.

undefined

A felajánlásokat december 5-ig (csütörtök) várják csomagolás nélkül az Ady Endre út 91. szám alá a Kispesti Fidesz Irodába munkanapokon 9 és 17 óra között, vagy az Ady Endre út 140. szám alá, a KDNP irodájába hétfőn, szerdán és csütörtökön 15 és 18 óra között. Információt a 06 (20) 242-7079-es telefonszámon adnak. A szervezők kérik, hogy csak olyan ajándékot adományozzanak, amelyeket Önök is szívesen fogadnának.

undefined

Ezen felül a kispesti Fidesz ezen a hagyományokhoz híven idén is ajándék karácsonyfát biztosít valamennyi iskolának, óvodának és bölcsődének, és a kispestiekkel közösen meggyújtják saját készítésű koszorújukon az első gyertyát is Advent első vasárnapján. Idén is lesz kedvezményes fenyőfavásár is december 14-én, 9 órátóla Fidesz képviselői irodaház (XIX. Ady Endre út 91.) kertjében, ahol nordmann fenyőt vásárolhatunk majd. A vásár a készlet erejéig tart, ezért célszerű lesz minél korábban érkezni.

forrás:kispest.info

Polgármesteri Program


Csapatom

Írjon nekünk!

=