Dódity Gabriella

Fővárosi képviselő

2019.10.11.

Politika az óvodában?

Mások előtt megalázta kolléganőjét az egyik lakótelepi óvoda vezetője, amiért az illető vállaltan jobboldali beállítottságú. A dajka állítása szerint, amikor korábban egy beszélgetés során kiderült, hogy azt tervezi, elmegy a Békemenetre, főnöke azt mondta neki, hogy „Te fideszes vagy? Akkor leköplek és ki is beszéllek”. A dajka már nem dolgozik abban az intézményben, de azt elmondta lapunknak, hogy nem ez volt az egyetlen atrocitás az óvodában.
undefined
 
Megengedhetetlen módon viselkedett az egyik lakótelepi óvoda vezetője az egyik korábbi kolléganőjével, akit azért szégyenített meg mindenki előtt, mert vállalva jobboldali beállítottságát, elmondta, hogy azt tervezi, elmegy a Békementre. Amikor az intézményvezető meghallotta, azt kérdezte:
„Te fideszes vagy? Akkor leköplek és ki is beszéllek!” A dajka és kollégái köpni- nyelni nem tudtak a meglepettségtől, de a vezetőnek ez még nem volt elég. Nem sokkal később belecsípve a nő fenekébe megjegyezte, hogy milyen puha.
 
„Fideszes vagy? Akkor leköplek és
ki is beszéllek!”
 
– Tudom, hogy ezt is azért csinálta, hogy rúgjon belém még egyet, hiszen rendszeresen mozgok, odafigyelek magamra – mondta lapunknak a dajka, akit ezt követően behívott a szobájába a vezető. – Látta rajtam, hogy sírtam, elnézést kért és azt is kérte, hogy el ne áruljam, hogy ilyeneket mondott, mert, ha a férje megtudja, nagy baj lesz – tette hozzá a dajka, akit időközben áthívtak egy másik nevelési intézménybe a szomszédos kerületbe, ő pedig azonnal át is helyeztette magát. Mint kiderült, a vezető egyébként eléggé autokratikus módon irányította az intézményt. – Hat órakor bezárt az óvoda, de megkövetelte, hogy a délutáni műszak fél hétig bent legyen. Ha valakinél elromlott valami, mondjuk eltört a porszívó csöve, vagy a szemetes teteje, az illetővel akarta pótoltatni. Alig adott tisztítószert a takarításhoz. De ő behozta a citromfacsaróját, és csak annyit mondott, ha tönkremegy, azt pótolja majd az óvodai büdzséből.
 
Kispesten mindent szabad?
Ilyen gyűjtőhely ez a Kispest. Camara-Bereczki Ferenc, a hivatal városüzemeltetési ügyintézője a miniszterelnök bábujának fejét rugdaló Dopeman barátja, az MSZP józsefvárosi elnökhelyettese. A 2017-es időközi önkormányzati választáson Dopemant legyőző képviselő asszonynak a közösségi oldalán üzent:
„Úgyis megb@lak!” Camara-Bereczki egyébként a baloldal képviselőjelöltje Józsefvárosban.
 
undefined
 
Ugyanez történt Erdős Lászlóval, Gajda Péter korábbi fotósával is. A baloldal Kispestért díjra jelölte, de ezt már
nem vehette át, miután letépkedte a helyi LMP plakátjait. Erdős ugyan itt lakik még, de Hajdúböszörményben DK-MSZP-s polgármesterjelölt. 
 
undefined
 
Kóber György, a baloldal XXII. kerületi önkormányzati képviselőjelöltje, Rátkay Andrea korábban Együttes, most DK-s képviselőjelölt, alpolgármester barátja a kispesti Bóbita óvoda óvodapedagógusa, pedig Kövér László házelnök nemrég történt rosszulléte és kórházba szállítása kapcsán írta, őt bizony nem zavarja.
 
forrás:kispest.info

Polgármesteri Program


Csapatom

Írjon nekünk!

=