Dódity Gabriella

Fővárosi képviselő

2019.08.27.

Újabb támogatás az időseknek

Ismét részesülnek a nyugdíjasok a magyar gazdaság jó teljesítményéből, mivel a kormány – kifejezve tiszteletét és megbecsülését – az idősebb korosztály iránt, kilencezer forint értékű rezsiutalvánnyal támogatja őket.

undefined

Minden nyugdíjas kilencezer forint értékű rezsiutalványt kap, amelyek postázása a napokban kezdődött meg – a kormány ezzel is a megbecsülését és tiszteletét kívánja kifejezni az idősebb korosztálynak, akiknek részesedniük kell a magyar gazdaság jó teljesítményéből.

A háromszor háromezer forintos rezsiutalvány március 31-ig lesz felhasználható, a gáz-, illetve az áramszámlát lehet majd kifizetni belőle, de emellett a kormány idén ismét ad nyugdíjprémiumot és nyugdíj-kiegészítést is. 

A nyugdíjasok mellett a közfoglalkoztatottak munkáját is elismeri a kormány azzal, hogy nettó 54 ezer forintos egyszeri juttatásban részesülnek azok a dolgozók, akik 2019. január 1. és július 31. között legalább három hónapig közfoglalkoztatotti jogviszonyban álltak, és ez a jogviszony augusztus 1-jén is fennállt.

forrás: kispest.info

Polgármesteri Program


Csapatom

Írjon nekünk!

=