Dódity Gabriella

Kispesti frakcióvezető

2019.04.24.

Bevándorláspárti erők Kispesten

Végre színt vallott a szocialista Gajda Péter, és teleplakátolta arcképével a kerületet a bevándorláspárti MSZP és Párbeszéd mellett. A tavalyi országgyűlési kampányban a jogsértéstől sem riadt vissza, hogy támogassa a bevándorláspárti baloldali jelölteket, most pedig az EP-kampányban tereli el a kispestiek figyelmét a választás igazi tétjéről.
undefined
 
Míg korábban saját választási plakátjaira sem tette rá az MSZP logót Gajda Péter, Kispest polgármestere, a közelgő Európai Parlamenti választás előtt most szinte minden sarkon az arcképével találkozhatunk a bevándorláspárti MSZP és Párbeszéd logói mellett. Miközben annak örülhetünk, hogy végre nem civilként adja el magát, és színt vallott, felmerül a kérdés, vajon nem téveszti-e meg a kispestieket. „Több közvetlen uniós forrást Kispestre” – hirdeti, ám ez nem más, mint ámítás, és a lényeg elfedése. Azt sugallja, mintha a választás tétje az volna, több uniós forrást kap-e a kerület.
 
Gajda tudatosan tereli el a lényegről a figyelmet?
Az Európai Uniós választás tétje nem más, mint keresztény kultúránk megvédése. Őrizzük meg Magyarországot magyar országnak – ez a május 26-ai Európai Parlamenti választás tétje a Fidesz szerint. Tény, hogy a migráció Európára nehezedik, és a jövőnket, biztonságunkat, hagyományainkat alapvetően befolyásolja, elég csak a kontinens nagyvárosaiban történt véres terrortámadásokra és a beáramló muszlim tömegekre gondolnunk. Nem véletlen, hogy Gajda erről hallgat, hiszen pártja itthon és az Európai Parlamentben is nyíltan a bevándorláspártiakkal van.
 
Támogatják a bevándorlást
Az Európai Parlamentben a bevándorláspárti MSZP képviselői, Gajda Péter párttársai minden egyes migrációt támogató tervet megszavaztak, így többek között a kötelező betelepítési kvótát, a migránsvízumot, a Soros-szervezetek támogatásának növelését és a migrációt elutasító országok megbüntetését is. Támogatták azt is, hogy a Magyarország számára kulcsfontosságú Közös Agrárpolitika forrásainak jelentős részét a migráció kezelésére csoportosítsák át.
 
Gajda bevándorláspárti pártársai össze-vissza beszéltek
„A bevándorlás álprobléma, nem létezik” – ezt Gajda Péter helyesírási nehézségekkel küzdő párttársa, Kunhalmi Ágnes mondta még 2015-ben. De hamar kiderült: hazudott, és a válság valós. Ezután a biztonságunkat szavatoló határkerítést támadták vadul, Gajda pártjának bukott miniszterelnök-jelöltje, Botka László például 2017-ben kijelentette, hogy „azon leszünk, hogy a kerítés minél gyorsabban lebontható legyen”. De Kispest országgyűlési képviselője, Hiller István is úgy fogalmazott: „Hülye, aki a kerítést szereti.”, Tóth Bertalan, az MSZP elnöke pedig a kvóták bevezetése mellett érvelt akkor is, ha az esetleg Magyarország számára nem jó. A szocialisták
azt is tagadták, hogy összefüggés van a migráció és a terrorizmus között.
 
Több logikai bukfenc
Miközben annak örülhetünk, hogy Gajda Péter végre nem tagadja le saját bevándorlást támogató pártját és annak szövetségesét, nem szabad elfelednünk azt a logikai bukfencet, amelyet a plakát üzen. A városvezető több közvetlen uniós forrásért kampányol, miközben, ha a saját pártja, azaz a bevándorláspárti vezetők kerülnének
hatalomra, a források nagy részét a migráció kezelésére kellene átcsoportosítani, így egészen biztosan nem a fejlesztési források jelentenék az elsődlegességet az unióban. Az már csak hab a tortán, hogy az a Gajda Péter kampányol a források fontosságával, aki polgármesterként elbénázta, hogy Kispest kormányzati forráshoz jusson az önkormányzati fenntartású Egészségügyi Intézet felújítására, és a Kossuth téri piac felújítására sem pályázik évek óta. Annak tudatában, hogy bár Gajda Péter a kispestiekért dolgozó politikusnak láttatja magát, de közben a bevándorláspárti erőket támogatja, nagyon fontos megfontolnia a Kispestieknek, hogy kire teszik a voksukat.
 
forrás: kispest.info

Polgármesteri Program


Csapatom

Írjon nekünk!

=