Dódity Gabriella

Polgármesterjelölt

2018.12.10.

Jótékonysági koncert a gyermekekért

Évről-évre egyre többen buliznak, és persze adakoznak dr. György István kormánymegbízott és a Póka Egon Experience „Adjunk a húroknak…és a rászorulóknak is!” elnevezésű jótékonysági koncertjén a kőbányai KÖSZI-ben. Idén nyolcadik alkalommal csaptak a húrok közé egy nemes cél érdekében: a koncert közel 3,8 milliós bevételéből kőbányai és kispesti gyerekek táborozását segítik újra.

undefined

Gedeon bácsi, Újra itt van a nagy csapat, Kell ott fenn egy ország – csupán néhány dal azok közül, amelyeket a mintegy kétórás koncert során eljátszott dr. György István kormánymegbízott és a Póka Egon Experience idei jótékonysági koncertjén. A klasszikusok mellett minden évben újabb dalokkal is bővítik a repertoárt, nem csoda hát, hogy évről-évre egyre többen vesznek részt a buliban, és az adományozásban is.

undefined

A nyolc évvel ezelőtt Dódity Gabriella önkormányzati képviselő ötletéből útjára indított koncertsorozat bevételeit rászorulóknak ajánlják fel a szervezők. Az elmúlt években a Gyermekek Átmeneti Otthonainak lakóit számítógépekkel és fitnesz eszközökkel lepték meg, de hozzájárultak a kispesti Eszterlánc Bölcsőde sószobájának kialakításához is, valamint tévénéző-, masszázs foteleket, és gyógyászati segédeszközöket vásároltak a kispesti nyugdíjas otthonnak is. Az utóbbi három alkalommal pedig kispesti és kőbányai gyermekek táborozást támogatták, amely annyira sikeres volt, hogy a szervezők úgy döntöttek: idén is abban vállalnak szerepet, hogy minél több élményhez juttathassák a gyerekeket. Kispestről csaknem 300 gyermek táborozhatott a támogatásnak köszönhetően. A táborozási támogatásra a korábbi évekhez hasonlóan ezúttal is a Kispesti Társaskör pályázatán lehet majd jelentkezni.

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined 

Főkép és galéria: Facebook

forrás: kispest.info

Polgármesteri Program


Csapatom

Írjon nekünk!

=